Massi Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 od wczoraj mam taką kamerkę i zauważyłem, że w jakość w języku angielskim i polskim ma inną kolejność no i teraz która jest prawidłowa -> http://1drv.ms/1Qw0PJj wielkość filmu jest większa jak się ustawi na na normal w j.polskim więc teoretycznie wdarł się jakiś błąd w tłumaczenie. Kolejna kwestia to nagrywa mi 12s i przerywa a po kilku sekundach znowu zaczyna nagrywać np. 17s i odnowa zapętlanie mam ustawione na 5min a zmiana lub wyłączenie nic nie daje 0 Cytuj
Dzery Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Pytaj importera, sprzedawcy lub reklamuj. 0 Cytuj
Massi Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 wgrałem nowego softa i nagrywa już normalnie. Właśnie testuje wybór jakości nagrywania.... zaraz dam znaka dla potomnych w sofcie 2.7 jakość normal jest jakością najlepszą. Czyli tak jak w sofcie 2.5 ale ten 2.7 przynajmniej działa. normal - 1:42s 240Mb najlepsza - 1:47s 160Mb 0 Cytuj
Dzery Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Kupiona w Polsce kamera czy za granicą? Ile dałeś jeśli można? 0 Cytuj
Zet Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 Wtrącę się z mikro poradą - w kamerkach serii Mobius, 808 czy SJ w razie "niezrozumiałych" problemów pierwsze co należy zrobić to sprawdzić czy jest nowy soft pod dany model, a jeśli nie, wgrać bieżącą wersję ponownie. Fora dość dynamicznie testują te sprzęty, błędy są wyłapywane całkiem sprawnie i szybko łatane. A kamerki te kupuje się je najlepiej na ebay.com lub aliexpress.com <- tutaj płatność realizuje się nawet przez system Przelewy24, jak ktoś nie lubi podawać numeru karty online. Tylko trzeba dokładnie czytać opisy i starać się zweryfikować sprzedawcę aby nie kupić podróbki niskiej jakości. Renomowani sprzedawcy nie robią najmniejszych problemów z gwarancją. W jednym moim Mobiusie coś było nie tak z ładowaniem baterii, dostałem po dwóch tygodniach drugi egzemplarz, a pierwszego nie chcieli z powrotem. Przesyłki z Azji (zwykła pocztą, nie kurierem) idą od tygodnia do 30 dni, w praktyce w góra dwa tygodnie listonosz pojawia się pod moimi drzwiami. Celnicy ani razu nie robili problemów po drodze ale to może wynikać ze stosunkowo niskiej wartości przesyłek. 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA
Massi Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 W Polsce a dałem 89zł bo przedłużałem abonament na telefon + abonament to wyjdzie gdzieś z 600zł co i tak lepsza cena niż w sklepie. jest nowy soft pod dany model, a jeśli nie, wgrać bieżącą wersję ponownie. W SJ5000+ jest taka lipa że nowszy soft nie oznacza lepszy, znalazłem wersje 3.2 ale na tym jest tylko czarny ekran i musiałem wgrywać przez DirectUSB bo kamera była martwa. U mniej najlepiej działa na 2.7... tzn w trakcie testów w domu działa OK, jak mi choroba przejdzie to przetestuje na moto 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi