LucZyn Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Siema! W czerwcu pokazywałem Wam moją małą pomarańczkę (klik!), a niedawno doszła także troszkę większa siostrunia. Coś tam już trochę podłubałem żeby nie była zupełna fabryka, także można pokazać :-)Lista dotychczasowych zmian:- Szyba Givi- Krótkie klamki z logo- Ciężarki kierownicy Womet-Tech- Gripy TechSpec- Owiewki Ermax Bodystyle- Osłona chłodnicy z logo- Crashpady ramy Womet-Tech- Crashpady silnika Womet-Tech- Crashpady przedniej osi Light Tech- Rolki wahacza z wkładami Womet-Tech- Krótki ogon z podświetleniem LED- Pełny układ wydechowy IXIL IXRACE Z7 Black- Uchwycik Ram Mount- Paski odblaskowe na felgi- Logo Yamaha na felgi A tak wygląda: Edytowane 20 Września 2015 przez LucZyn (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Facebook YouTube
Lancet Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Na prawdę piękny Owad! Jeszcze na tym tle - bajka! Gratki! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Mikado33 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Świetnie zdjęcia pięknie się prezentuje noto przyczepności. 0 Cytuj
Mark_Ka Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Świetne zdjęcia i moto - a gdzie jest taki krajobraz do zdjęć? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie
LucZyn Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Świetne zdjęcia i moto - a gdzie jest taki krajobraz do zdjęć? Dzięki To jest spalony zajazd na Emilii. Lubię takie różne opuszczone miejsca. 0 Cytuj Facebook YouTube
kabzior Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Super się prezentuje! Gratki :-) Ja nie mogłem się już doczekać swojej, więc wziąłem "gołą" z salonu (tylko crashpady silnika) a reszta szuwaksu będzie montowana w tym tygodniu. Krótkie klamki z logo Z logo znaczy salonowe? Od cholery jest tych klamek i nie wiem na które się decydować... Puig ma świetnie wyglądające czerwono-czarne. - Crashpady ramy Womet-Tech - Crashpady silnika Womet-Tech - Crashpady przedniej osi Light Tech - Rolki wahacza z wkładami Womet-Tech Czemu przód wziąłeś od LighTech jak cała reszta jest od Wometu? Paski odblaskowe na felgi - Logo Yamaha na felgi I najważniejsze pytanie: to nie są chyba "salonowe" naklejki? Gdzie je kupiłeś? Naklejałbym 0 Cytuj
Matik Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Moto ciekawie się prezentuje gratulacje zakupu. 0 Cytuj
arczix007 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Luc moto zacne z resztą wczoraj mogłem przez chwile podziwiać i usłyszeć jak pięknie brzmi (mijałeś nas na włókniarzy jak stałem ze znajomym w kamizelce do prawoskrętu, nawet śmiałem się, że możemy się pojawić na którymś z filmów ) niech Ci służy ta ślicznotka 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 nawet śmiałem się, że możemy się pojawić na którymś z filmów Ty się bój strach co tam w tej głowie sie urodzi. Widziałem, dobra sztunia 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
arczix007 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Ty się bój strach co tam w tej głowie sie urodzi. Widziałem, dobra sztunia Aa tam.. Chłopak ma bujną wyobraźnię to pewno coś wymyśli 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Przypomnij proszę co to za model torby? Moto rewelacyjne! 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Przypomnij proszę co to za model torby? Też bym się chętnie dowiedział, bo pasuje idealnie, a właśnie szukam jakiegoś systemu na mały codzienny bagaż.... 0 Cytuj
Wolf Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Maszyna jak z wystawy zdjęta. Gdzie zakupiłeś klamki z logo? 0 Cytuj
whiskydrinker Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że jest ktoś tutaj na formum, kto pomoże mi z z moim motocyklem. Jestem całkowitym laikiem jesli chodzi o mechanike pojazdów, a pojawił mi się problem z moja mt07. Otóż zima odpaliłem na chwile moto aby podładowac aku, motocykl był włączony przez kilkanascie minut po czym zgasł. Kiedy do niego podszedłem i próbowałem odpalić, ni w ząb... Może ktoś coś pomoże ? Filmik okazuje jak wygląda sytuacja: Z góry dziękuję. 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Dział widzę wybrałeś pierwsza klasa... do przeniesienia 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi