LucZyn Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Siema! W czerwcu pokazywałem Wam moją małą pomarańczkę (klik!), a niedawno doszła także troszkę większa siostrunia. Coś tam już trochę podłubałem żeby nie była zupełna fabryka, także można pokazać :-)Lista dotychczasowych zmian:- Szyba Givi- Krótkie klamki z logo- Ciężarki kierownicy Womet-Tech- Gripy TechSpec- Owiewki Ermax Bodystyle- Osłona chłodnicy z logo- Crashpady ramy Womet-Tech- Crashpady silnika Womet-Tech- Crashpady przedniej osi Light Tech- Rolki wahacza z wkładami Womet-Tech- Krótki ogon z podświetleniem LED- Pełny układ wydechowy IXIL IXRACE Z7 Black- Uchwycik Ram Mount- Paski odblaskowe na felgi- Logo Yamaha na felgi A tak wygląda: Edytowane 20 Września 2015 przez LucZyn (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Facebook YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Na prawdę piękny Owad! Jeszcze na tym tle - bajka! Gratki! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Świetnie zdjęcia pięknie się prezentuje noto przyczepności. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Świetne zdjęcia i moto - a gdzie jest taki krajobraz do zdjęć? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucZyn Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Świetne zdjęcia i moto - a gdzie jest taki krajobraz do zdjęć? Dzięki To jest spalony zajazd na Emilii. Lubię takie różne opuszczone miejsca. 0 Cytuj Facebook YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Super się prezentuje! Gratki :-) Ja nie mogłem się już doczekać swojej, więc wziąłem "gołą" z salonu (tylko crashpady silnika) a reszta szuwaksu będzie montowana w tym tygodniu. Krótkie klamki z logo Z logo znaczy salonowe? Od cholery jest tych klamek i nie wiem na które się decydować... Puig ma świetnie wyglądające czerwono-czarne. - Crashpady ramy Womet-Tech - Crashpady silnika Womet-Tech - Crashpady przedniej osi Light Tech - Rolki wahacza z wkładami Womet-Tech Czemu przód wziąłeś od LighTech jak cała reszta jest od Wometu? Paski odblaskowe na felgi - Logo Yamaha na felgi I najważniejsze pytanie: to nie są chyba "salonowe" naklejki? Gdzie je kupiłeś? Naklejałbym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Moto ciekawie się prezentuje gratulacje zakupu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Luc moto zacne z resztą wczoraj mogłem przez chwile podziwiać i usłyszeć jak pięknie brzmi (mijałeś nas na włókniarzy jak stałem ze znajomym w kamizelce do prawoskrętu, nawet śmiałem się, że możemy się pojawić na którymś z filmów ) niech Ci służy ta ślicznotka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 nawet śmiałem się, że możemy się pojawić na którymś z filmów Ty się bój strach co tam w tej głowie sie urodzi. Widziałem, dobra sztunia 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ty się bój strach co tam w tej głowie sie urodzi. Widziałem, dobra sztunia Aa tam.. Chłopak ma bujną wyobraźnię to pewno coś wymyśli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Przypomnij proszę co to za model torby? Moto rewelacyjne! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Przypomnij proszę co to za model torby? Też bym się chętnie dowiedział, bo pasuje idealnie, a właśnie szukam jakiegoś systemu na mały codzienny bagaż.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Maszyna jak z wystawy zdjęta. Gdzie zakupiłeś klamki z logo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Super MT i spoko dodatki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiskydrinker Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że jest ktoś tutaj na formum, kto pomoże mi z z moim motocyklem. Jestem całkowitym laikiem jesli chodzi o mechanike pojazdów, a pojawił mi się problem z moja mt07. Otóż zima odpaliłem na chwile moto aby podładowac aku, motocykl był włączony przez kilkanascie minut po czym zgasł. Kiedy do niego podszedłem i próbowałem odpalić, ni w ząb... Może ktoś coś pomoże ? Filmik okazuje jak wygląda sytuacja: Z góry dziękuję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dział widzę wybrałeś pierwsza klasa... do przeniesienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi