Rambo413 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Siemanko. Nie wiem czy ktoś z was miał kiedyś styczność ze stroną :"Trafficmonsoon". Ja ostatnio się na nią natknąłem bo szukałem w necie sposobu na zarabianie kaski (jakieś reklamy itd). Niby to trochę głupie , bo mało kto wierzy w zarabianie kasy w internecie , ale pogrzebałem trochę głębiej i natrafiłem na grupę ludzi którzy faktycznie wyciskają z tego konkretną kasę. Pomyślałem sobie , czemu by nie móc tak zarabiać jak oni . W każdym razie szukałem i szukałem aż znalazłem sporo informacji o tej stronce. Jest ona w 100% legalna i potwierdzona (ma certyfikat) , okazało się nawet że mam kolegę który bawi się w to już ponad 2 miechy i zarabia na tym kasę. Fajne jest w niej to że można zacząć bez własnego wkładu początkowego , chociaż jest to wtedy trudniejsze. Opiszę Wam o co tak naprawdę biega: - zarabianie bez wkładu początkowego , czyli zwykłe klikanie w reklamy (kokosów nie przynosi , ale można wyciągnąć kilka dolarów miesięcznie -zawsze coś ) - można polecać serwis i dostajemy 100% tego co wyklikają w reklamach wasi poleceni i 10% tego co zainwestują (tak naprawdę, im więcej poleconych tym można wyciągnąć większą kasę) - no i adpacki. Są to paczki które kupujemy za 50$ dolarów jedna , ale jest z tego konkretny zysk. Jest to coś w podobie inwestycji , wkładamy w stronkę np. 50$ czyli adpacka , a serwis w ciągu 55 dni dzieli się z nami zyskami tak , że zarabiamy na tym 10% czyli w tym wypadku 5$ na czysto. Jest to fajna opcja dla osób którzy mają odłożoną jakąś kasę , nawet nie dużą i mogą sobie pozwolić żeby zainwestować. Najbardziej jest to opłacalne gdy reinwestujemy to co zarabiają dla nas adpacki , w kolejne adpacki. Wtedy one się sumują i automatycznie mamy wiekszy dzienny zysk. Można tak robić przez dłuższy czas , a potem zacząć stopniowo wypłacać , jest to najlepsza i chyba najbardziej opłacalna metoda zarabiania na tej stronce. - poza tym możemy fajnie rozreklamowac swój własny interes jeśli ktoś takowy posiada lub jakąkolwiek stronę w internecie (oprócz jakiś wulgarnych , niemoralnych itd) Sam zainwestowałem kilka dni temu w to 3 adpacki (paczki) i interes powoli się rozkręca Wymagane jest konto na paypalu , solid trust pay albo na payza , chyba należy miec 18 lat (ale większość na FŁM raczej je ma ) , i każdy użytkownik serwisu musi 10 razy dziennie kliknąć w takie reklamy żeby pokazać że jest "aktywny" Serwis oczywiście polecam i daję tutaj mój prywatny link: https://trafficmonsoon.com/?ref=matrixes06, bo nie ukrywam że szukam poleconych i ludzi którzy chcą się w to pobawić Jak coś to pytać pod postem albo na PW Pozdro i LwG Edytowane 18 Września 2015 przez Rambo413 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Tiaaa 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Trochę za dużo czasy trzeba mieć na takie zabawy, i do tego zobowiązania tych kliknięć w reklamy pliki ,,kuki" i twój pecet nagle robi się jednym wielkim śmietniskiem 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Czyszczę go na bierząco a w reklamy juz nie klikam , bo trochę monotonne , ale z adpackami fajna sprawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 no ale pisałeś że 10 dziennie trzeba (aktywność ) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 A no tak , to niestety trzeba wyklikać co dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Wygląda jak piramida Edytowane 18 Września 2015 przez floyd (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi