Marko666 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 (edited) Zanim mnie zjecie za tytuł, już śpieszę wyjaśnić o co chodzi Otóż z kolegą wpadliśmy na pomysł sesji fotograficznej (o ile to w ogóle można to tak nazwać). pod takim właśnie tytułem. O co chodzi? Chodzi o to że istnieje sobie strona https://www.dawca.pl/ (kto jest ten wie o co chodzi, kto nie jest zapraszam do zajrzenia ) i chcemy właśnie porobić zdjęcia z tym związane (chodzi nam głównie o wypromowanie idei świadomego oddawania narządów, nie jesteśmy w żaden sposób powiązani z tą stroną, ani raczej nic z tego mieć nie będziemy ). Myślę że chyba znajdzie się tutaj parę osób które posiadają kartę dawcy i może by chciały nas wspomóc? Im więcej tym lepiej.. poza tym przy okazji moglibyśmy porobić Wam zdjęcia z waszymi maszynami, profesjonalistami nie jesteśmy, ale jakieś pojęcie o tym mamy Na razie bez konkretnych terminów, chcę zobaczyć czy znajdzie się ktoś chętny. Mam nadzieję że temat zostanie odebrany pozytywnie.. bo tytuł wybraliśmy dosyć kontrowersyjny To jak? Dawcy, jesteście tutaj? Edited September 17, 2015 by Marko666 (see edit history) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Dla mnie temat spoko, jak coś to się pisze. Z foceniem tez mogę pomóc. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 jesteśmy spoko, moge pomóc, a co 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 jesteśmy spoko, moge pomóc, a co Też jestem dawcą :-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Zdrowotnie już się nie bardzo nadaję, ale choćby z tytułu uprawianej profesji jestem "cały ZA" 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 i ja się piszę jak termin będzie odpowiadał 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyanio Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Mam Kartę dawcy. Temat trafiony. Jak najbardziej za.... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salat Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 też mam kartę dawcy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Od 10 lat mam w portfelu oświadczenie dawcy. Jestem za. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts