d1k3y Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Od Poniedziałku w Lidlu Paulaner za 3,33 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nareszcie jakaś dobra informacja a nie w kółko ładowarki i gacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Byłem wczoraj w Lidlu na Włókniarzy/Drewnowska i były jeszcze produkty z "Tygodnia Motocyklisty" - bielizna, ale chyba same getry, leżało też z 5 sztuk kasków w różnych rozmiarach XL, L i chyba M. Może jeszcze coś było, ale nie miałem czasu dokładniej poszukać. Aha - kaski przecenione, po 169 plnów. Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez weelkoo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 za takie pieniądze to nie są kaski raczej nocniki dla dzieci;) 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ew. doniczka na kwiaty chyba sobie sprezentuje. ma ktos jakiegos kaktusa na zbyciu? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 nie, ususzyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 w Lidlu => Budweiser 0,5 L za 2,22 PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-B255F6C3-09A84EA7/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=216 I znów oferta z lidla . Chociaż z roku na rok coraz bardziej mizernie to wygląda. 2 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Faktycznie cieniutko w tym roku. Polecić mogę rękawice bo jak za te pieniądze to naprawdę super. Natomiast bielizna termo nie przypadła mi do gustu, a skarpety to moim zdaniem porażka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ciekawy jest ten pas na nerki i kominiarka,ktoś testował ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Cieniutko. Szukam jakiegoś tangbaga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Lipa straszna... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Faktycznie, cienko w tym roku... nie chcę sprawdzać nawet tych towarów na niemieckiej stronie bo znowu się załamka.... w zeszłym roku komplet bielizny "funkcyjnej" też 100 zł u Germańczyków w przeliczeniu na pl 65 zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ciekawy jest ten pas na nerki i kominiarka,ktoś testował ? Ja mam ten pas nerkowy, kupiłem go w tamtym roku i jak do tej pory sprawuję się dobrze. Nie mogę na niego narzekać, jak za takie pieniądze. 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 No za takie pieniądze to niema szału 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi