MaRRcin Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 az 1na sztuka!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyt Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 w Lidlu na Nowych Sadach kombinezonów i pokrowców już nie ma... za to w cholere rekawic i pasów, sporo bielizny i nawet 1 szt plecaka z zeszłego roku... o, takiego: http://fanlidla.pl/gazetka/2012.03.24.motocykl/5130,Plecak,na,motocykl,funkcyjny tankbagów brak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jak do ostatniej paróweczki hrabiego...dla mnie już pewnie nie starczy (tankbagów) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 W poniedziałek kupiłem sobie ten pas nerkowy, mam nadzieje, że będzie służył dobrze przez cały czas. Co do kombinezonów przeciwdeszczowych to byłem w 2 lidlach i w żadnym już nie było ani jednej sztuki. 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 wczoraj w Pabianickim lidlu byl jeden kombinezon p.deszczowy ale w rozmiarze XXL.....z moim wzrostem wlazl bym w jedna nogawke i wygladal przez rozporek ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczuu Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W Lidlu na Piłsudskiego było przedwczoraj sporo kombinezonów, 2 pokrowce, 2 plecaki, pełno rękawic i pasów. Pas zakupiony, fajny, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 wczoraj w Pabianickim lidlu byl jeden kombinezon p.deszczowy ale w rozmiarze XXL.....z moim wzrostem wlazl bym w jedna nogawke i wygladal przez rozporek ) najwiekszy problem to wlasnie rozmiarowka w Lidlu, ciezko cos dopasowac do siebie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Szukałem kombinezonu w kilku Lidlach, ale niestety rozmiary od L w górę ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W poniedziałek kupiłem sobie ten pas nerkowy, mam nadzieje, że będzie służył dobrze przez cały czas. Co do kombinezonów przeciwdeszczowych to byłem w 2 lidlach i w żadnym już nie było ani jednej sztuki. potwierdzam, cały sezon przelatałem uzywajac praktycznie codziennie i bez sladow zuzycia. Polecam również się podpisuję pas nerkowy kupiony w ubiegłym roku i zero śladów zużycia... chyba najlepsza pod względem jakości rzecz dla motocyklistów w LIDLu kupiłem także plecak a'la garb w ubiegłym roku... niestety wewnętrzna kieszeń z siateczki nie wytrzymała ale po za kieszenią plecak nadal cały... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W Lidlu na Retkinii wszystkiego w opór. Tankbaga nie widziałem niestety... Ktoś się orientuje jak się ma ta rozmiarówka z Lidla do tego co nosimy na co dzień? Zawyżona, zaniżona? Zastanawiam się na tą koszulką za 59 zł... Ktoś ma i może coś o niej napisać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Zastanawiam się na tą koszulką za 59 zł... Ktoś ma i może coś o niej napisać?Mnie interesuje i ta a'la koszulka jak i kalesonki ;-) Ma ktoś i jest w stanie coś o tym zostawie powiedzieć? Jeśli nie warto wchodzić w nie to czy jest ktoś w stanie polecić zestaw bardziej pro z goretexem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Piotr walnij priva do Macixa a on za załatwi w dobrej kasie i towar 1 klasa Będziesz zadowolony na ja mam kominiarke od Maciksa po sezonie jak nówka wygląda 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Fakt, coś kiedyś Maciek mówił o tym, dzięki napisze. Co do kominiarki to mam Brubecka i jest ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 wczoraj w LIDL-u (Włókniarzy - Drewnowska) widzieliśmy plecaki a la garb, rękawice motocyklowe, bielizna termoaktywną, kaski motocyklowe jeśli chodzi o plecak to polecamy bo jest to ten sam model, który był rok temu, bielizna też wygląda na porządni wykonaną dużo gorzej jest z rękawicami czy kaskiem... rękawice mają jeden protektor... i to by było na tyle co można o nich napisać... odradzamy natomiast kask, który jest dostępny w LIDL-u... jest tak ciężki, że przy wypadku urwie głowę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a to w całej pl jest ta akcja w lidlach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a to w całej pl jest ta akcja w lidlach ? Tak chociaż nie gwarantują że wszystkie produkty będą we wszystkich sklepach. Ponoć starają się dzielić równo. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 teraz mnie h*ja jest , bo byłem rano , ręakwice tylko co coś tam jeszcze poluje na tą ładowarkę do aku ale nie mogę trafic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zapytam kumpla bo kupował taką za 60 pare pln ale nie w lidlu. Osobiście polecam taką z wyświetlaczem lcd. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Kup sobie ladowarke Black&Decker w Jula za 99zyla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Kup sobie ladowarke Black&Decker w Jula za 99zyla możesz podlinkować? Masz taki? możesz coś o nim powiedzieć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 W gazetce Jula zobacz http://www.jula.pl/adowarka-do-akumulatora-6-12v-608105 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 renpa namówiłeś mnie dobra firma i dobra cena jadę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ten z lidla jest lepiej wykonany, nic nie odłazi no i przyciski włączają za pierwszym razem. Ten z Jula wkurza bo trzeba kilka razy przycisnąć aby zaskoczyło. I z czasem odłazi panel bo klejone. Oba sprawdzone i pozostał ten z lidla. Kupiłem go rok temu za 60 PLN. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 aj nid tankbag ;/ w Lidlu chyba już żadnego nie znajdę ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Odpowiedz Cytuj Zgłoś Trochę późno biorąc pod uwagę że teraz ich nie mieli w ofercie a poprzednia akcja była rok temu 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi