Skocz do zawartości

Lidl Tydzień Motocyklisty

Rekomendowane odpowiedzi

A ja się nie zgodzę Krzysiu jeśli chodzi o ten tank bag :smile: Jak dla mnie jest zarąbisty, dobrze się trzyma, pojemny, pokrowiec, szelki, pasek do noszenia jako torbę :smile: A przede wszystkim fajnie wygląda a nie jak te z metro, kanciaki :P

Tez moge sie wypowiedziec co do tankbaga.Zakupilem takowy w zeszlym roku.Rozni sie od tego tylko kilkoma szczegolami.Przejechal ze mna 20tys km i sprawuje sie dobrze.Tj po zaladowaniu po brzegi trzeba go jednak dopiac do ramy bo sie przesuwa.W ciagu roku padl mi ekspres,ale wymienilem tylko maszynke i jest ok.Tak wiec za cene 100 zl jest naprawde ok.Mam nadzieje,ze wytrzyma mi jeszcze conajmniej ten sezon.Wykonanie ok,nic mi sie nie prulo,a uzywam go rowniez jako plecak.W tym roku kupilem plecak w lidlu ten trojkatny maly.Jest bardzo wygodnu i nawet powyzej predkosci 200+ nie wierzga nie przesuwa sie,dosyc dobra aerodynamika wydaje sie byc :-)

• 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

czy w takich sklepach warto kupwać takie rzeczy?

Po to m.in. ten temat, zeby bylo mozna sie dowiedziec, co warto kupic, a co nie - i czy w ogole... ;)

Wg mnie nie sklep jest istotny, nawet niekoniecznie marka, a sam produkt.

Nie ma sensu czasem placic za cos 4x wiecej, skoro tanszy produkt spelnia swoja role tak samo, jak ten drozszy.

Poza tym nawet zdarza sie, ze produkty mniej znanych firm potrafia byc w podobnej lub - o dziwo- nawet lepszej jakosci, niz te "markowe", zwlaszcza jesli sa w podobnej cenie.

No chyba ze wychodzisz z załozenia, ze co w Lidlu to do kitu (lub w "takich" sklepach)... ;)

Edytowane przez x10d (wyświetl historię edycji)

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Szkoda, że nie będzie torby na bak, bo bym chętnie kupił i przetestował.

Pilnuj tematu, może kiedys będzie w ofercie. Kupiłem ich torbe 2 czy 3 sezony temu. Sprawdziła się w 100 procentach. Praktyczna, wygodna do noszenia, pojemna, magnesy jak skała. Miałem ją na  Fazuni. Teraz służy razem z moto nowemu właścicielowi. Gdyby nie plastikowa osłona zbiornika w beemie to zdecydowanie bym jej nie oddawał. Ta z beemki nawet sie do niej nie umywa. 

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Potwierdzam, tankbag sprawuje się rewelacyjnie. Sprawdzony w każdych warunkach pogodowych :biggrin:

I pomimo,że magnesy na mój bak też są niezdatne, to odpowiednie umocowanie troczków w odpowiednich miejscach i wszystko gra ;)

If you think you don't need a helmet, you probably don't.

A czy ktoś zakupił w zeszłym sezonie rękawice? Jakieś recenzje jak się sprawują, jaka jakość wykonania, trwałość i czy pocą się w nich łapy?

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

kurde w tamtym roku nie kupiłem tankbaga w tym roku polowałem na tą ofertę to oczywiście nie ma ;/ mam nadzieje, że bedzie poza gazetką ;p a jak nie to chyba pokrowiec kupie. 50 zł mi styknie żeby raz na ruski rok  przykryć motonga

Rękawice kupiłem dwa lata temu i byłem z nich bardzo zadowolony, oczywiście latem przy upałach są troche za grube, ale dobrze uszyte i wygodne. Napisałem że byłem z nich zadowolony bo mi jedna małpa zgineła pod koniec zeszłego roku wiec czym prędzej kupiłem w Lidlu nowy komplet

kurde w tamtym roku nie kupiłem tankbaga w tym roku polowałem na tą ofertę to oczywiście nie ma ;/ mam nadzieje, że bedzie poza gazetką ;p a jak nie to chyba pokrowiec kupie. 50 zł mi styknie żeby raz na ruski rok  przykryć motonga

na teo byl tankbag

pas nerkowy tez przystepny 25zl i estetycznie uszyty

potwierdzam, cały sezon przelatałem uzywajac praktycznie codziennie i bez sladow zuzycia. Polecam

ten pas nerkowy to qmpel dzisiaj kupił pannie obczaiłem go i nawet fajnie wykonany 

macie może jakieś info kiedy będą prostowniki tzn ładowarki do aku w moto ? bo kiedyś było i wszyscy chwalili a ja przespałem 

Napisano dziś, 19:01 trafiliscie na kombinezon przeciwdeszczowy rozmiar M? 

w Lidlu na Dabrowskiego 17-21 były tylko L i większe