Kukiz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A ja się nie zgodzę Krzysiu jeśli chodzi o ten tank bag Jak dla mnie jest zarąbisty, dobrze się trzyma, pojemny, pokrowiec, szelki, pasek do noszenia jako torbę A przede wszystkim fajnie wygląda a nie jak te z metro, kanciaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tez moge sie wypowiedziec co do tankbaga.Zakupilem takowy w zeszlym roku.Rozni sie od tego tylko kilkoma szczegolami.Przejechal ze mna 20tys km i sprawuje sie dobrze.Tj po zaladowaniu po brzegi trzeba go jednak dopiac do ramy bo sie przesuwa.W ciagu roku padl mi ekspres,ale wymienilem tylko maszynke i jest ok.Tak wiec za cene 100 zl jest naprawde ok.Mam nadzieje,ze wytrzyma mi jeszcze conajmniej ten sezon.Wykonanie ok,nic mi sie nie prulo,a uzywam go rowniez jako plecak.W tym roku kupilem plecak w lidlu ten trojkatny maly.Jest bardzo wygodnu i nawet powyzej predkosci 200+ nie wierzga nie przesuwa sie,dosyc dobra aerodynamika wydaje sie byc :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Micek pewno zostały tam i będą trzymać dopóki nie pójdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 jeśli Lidl powtórzy akcję to polecam pokrowce na moto , u mnie już chyba 2 sezon i się trzyma bardzo dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarahu_michu Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 kumpel kupił rękawice powiedział że syf. Ja kupiłem skarpety i naprawdę polecam wygodne i ładnie pot zbierają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Pokrowce aktualnie są w lidlu...właśnie takowy wczoraj zakupilem....a jak się spisze to ocenimy. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Majka11@ można je zakładać na ciepły silnik/wydech? Czy trzeba czekać aż będą zupełnie zimne? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ja mialem takowy pokrowiec i zakladalem na cieply wydech. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkielko123 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 czy w takich sklepach warto kupwać takie rzeczy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) czy w takich sklepach warto kupwać takie rzeczy? Po to m.in. ten temat, zeby bylo mozna sie dowiedziec, co warto kupic, a co nie - i czy w ogole... Wg mnie nie sklep jest istotny, nawet niekoniecznie marka, a sam produkt. Nie ma sensu czasem placic za cos 4x wiecej, skoro tanszy produkt spelnia swoja role tak samo, jak ten drozszy. Poza tym nawet zdarza sie, ze produkty mniej znanych firm potrafia byc w podobnej lub - o dziwo- nawet lepszej jakosci, niz te "markowe", zwlaszcza jesli sa w podobnej cenie. No chyba ze wychodzisz z załozenia, ze co w Lidlu to do kitu (lub w "takich" sklepach)... Edytowane 14 Listopada 2012 przez x10d (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 W lidlu znowu pojawiły się prostowniki w cenie 69 zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Od najbliższego poniedziałku: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8EFA332D-193C6355/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=36142 Szkoda, że nie będzie torby na bak, bo bym chętnie kupił i przetestował. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Szkoda, że nie będzie torby na bak, bo bym chętnie kupił i przetestował. Pilnuj tematu, może kiedys będzie w ofercie. Kupiłem ich torbe 2 czy 3 sezony temu. Sprawdziła się w 100 procentach. Praktyczna, wygodna do noszenia, pojemna, magnesy jak skała. Miałem ją na Fazuni. Teraz służy razem z moto nowemu właścicielowi. Gdyby nie plastikowa osłona zbiornika w beemie to zdecydowanie bym jej nie oddawał. Ta z beemki nawet sie do niej nie umywa. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocykloza Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Potwierdzam, tankbag sprawuje się rewelacyjnie. Sprawdzony w każdych warunkach pogodowych I pomimo,że magnesy na mój bak też są niezdatne, to odpowiednie umocowanie troczków w odpowiednich miejscach i wszystko gra 0 Cytuj If you think you don't need a helmet, you probably don't. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 A czy ktoś zakupił w zeszłym sezonie rękawice? Jakieś recenzje jak się sprawują, jaka jakość wykonania, trwałość i czy pocą się w nich łapy? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ktoś w 2012r pisał, że wyściółka wyłazi razem z ręką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 kurde w tamtym roku nie kupiłem tankbaga w tym roku polowałem na tą ofertę to oczywiście nie ma ;/ mam nadzieje, że bedzie poza gazetką ;p a jak nie to chyba pokrowiec kupie. 50 zł mi styknie żeby raz na ruski rok przykryć motonga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Rękawice kupiłem dwa lata temu i byłem z nich bardzo zadowolony, oczywiście latem przy upałach są troche za grube, ale dobrze uszyte i wygodne. Napisałem że byłem z nich zadowolony bo mi jedna małpa zgineła pod koniec zeszłego roku wiec czym prędzej kupiłem w Lidlu nowy komplet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 pas nerkowy tez przystepny 25zl i estetycznie uszyty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 kurde w tamtym roku nie kupiłem tankbaga w tym roku polowałem na tą ofertę to oczywiście nie ma ;/ mam nadzieje, że bedzie poza gazetką ;p a jak nie to chyba pokrowiec kupie. 50 zł mi styknie żeby raz na ruski rok przykryć motonga na teo byl tankbag 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 trafiliscie na kombinezon przeciwdeszczowy rozmiar M? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 pas nerkowy tez przystepny 25zl i estetycznie uszyty potwierdzam, cały sezon przelatałem uzywajac praktycznie codziennie i bez sladow zuzycia. Polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ten pas nerkowy to qmpel dzisiaj kupił pannie obczaiłem go i nawet fajnie wykonany macie może jakieś info kiedy będą prostowniki tzn ładowarki do aku w moto ? bo kiedyś było i wszyscy chwalili a ja przespałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crucial Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Napisano dziś, 19:01 trafiliscie na kombinezon przeciwdeszczowy rozmiar M? w Lidlu na Dabrowskiego 17-21 były tylko L i większe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 na teo byl tankbag Ile było sztuk? Znajdzie się coś kompletnego czy tylko przebrane? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi