Koper Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 @ffojtus, o to, że spadnie to się nie martw, o przeczytaniu instrukcji wewnątrz tankbaga odkryłem jeszcze pasek do mocowania przy kierownicy, więc się nie martw, że zwieje (choć ta sama instrukcja głośi, że plecak działa jedynie do 130km/h, więc lepiej się pilnuj ;P) Co do pojemności to też miałem cichą nadzieję, że netbook mi się zmieści i sam netbook raczej się wciśnie, bo to 12", aaaale w futerale już niestety nie.A wie ktoś coś o tych skarpetach? Bo w sumie było ich sporo, cena nie wygórowana, może warto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 byłem na spacerze w Lidlu na Paradnej, i powiem Wam, że nic bym z tych nie kupił, prócz termoaktywnej (ale tę już zakupiłem ze 2 lata temu). Kask z lekka tandetny, po założeniu na głowę jakbym miał miskę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png rękawice żenada. pas w miarę ok, plecaki straszne, z blokady wolę xenę, którą mam, pzeciwdeszczówka mnie interesowała, ale ta jest również z lekka tandetna.. skoczyło się więc na piwie i słodyczach dla plecaczka 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 a ja byłem po 8 w Lidlu we Wrocławiu i nabyłem koszulke termo i blokade. Wszystkie produkty były dostepne ale moim zdaniem rękawiczki-takie szmaciane, kask- tragedia, plecaki-lipne, cienkie , skarpetki jak skarpetki, reszty nie sprawdzałem 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja zanabyłem na Paradnej tankbaga, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wykończeniem. Zobaczymy jak się sprawdzi podczas jazdy Natomiast w życiu bym nie wsadził tam nawet netbooka, Panowie od takich rzeczy są plecaki albo kufry. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja jestem miło zaskoczony jakością tankbaga. Cieszą mnie takie opinie bo zaraz jadę odebrać swojego Też zakupiłem powiem tak super wykonanie jak za ta cene i pomacac mozna a nie tak jak przez internet.W ozorkowie jeszcze z 8 szt jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja byłem o 0830 w Lidlu w Pabianicach i było dość tłoczno...Zdecydowałem się na pas dla siebie i żonki, skarpetki i smar.'Myślę że wszystko ok choć samar wykorzystam do wszystkiego tylko nie do motocykla :)Pas też raczej od święta, za to moja Żonka jest happy :)Myślę ze się nie zawiodę na zakupionych rzeczach...Tak jak pisaliście plecaki nie za bardzo a kask, cóż wyposażony jak żaden inny ale ja chyba bym się bał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 A ja zakupiłem plecak ten wielki szeroki (nie worek i nie garba). Nie jest jakoś epicko wykonany ale jak na 80 zł to daje radę. Dwie przydatne, dostępne jak jest na plecach, kieszonki + na pasku miejsce na komórkę/gps + na jakieś nieduże picie = wszystko czego potrzeba! Mam nadzieję, że posłuży długi czas 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja kupiłem plecak - garb i za tą cenę jestem zadowolony... 3 warstwy plecaka... zewn. materiał, gąbka i wewn. materiał... nie oczekiwałem więcej za tą cenę a tu dodatkowo jeszcze była kieszeń wewnętrzna i dno spięte ekspresem w celu powiększenia plecaka... pojeździmy zobaczymy jak się będzie trzymał...póki co plecak garb polecam jeżeli jeszcze ktoś rozważa jego zakup :)ale też ostrzegam żeby trochę poprzebierać jeżeli będzie możliwość jeszcze w czym przebierać, gdyż (i to się tyczy niestety wszystkiego co było w LIDL-u) bo o to co zobaczyłem...- wszystkie modele plecaków, (oczywiście pojedyncze sztuki) były poprute na szyciu-łączeniu- tak samo pasy - tankbag niektóre miały porysowane folie na mapędlatego jeszcze raz mówię... polecam jeżeli ktoś waha się przed zakupem ale poprzebierajcie trochę żebyście nie trafili na jakąś wyżej wymienioną wadę... A ja zakupiłem plecak ten wielki szeroki (nie worek i nie garba). Nie jest jakoś epicko wykonany ale jak na 80 zł to daje radę. Dwie przydatne, dostępne jak jest na plecach, kieszonki + na pasku miejsce na komórkę/gps + na jakieś nieduże picie = wszystko czego potrzeba! Mam nadzieję, że posłuży długi czas dokładnie się z tobą zgadzam :)to są plecaki za 80 zł a nie za 300-400 więc nie można mieć wygórowanych wymagań... dają radę... mają właśnie wszystko czego im trzeba... :)PS jeżeli natomiast ktoś waha się żeby ruszyć się dla kasku lub rękawic to od razu mówię... szkoda waszego czasu na te rzeczy... ciekawy jestem ile gwiazdek otrzymałby ten kask w crash-testach Sharp-a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ciekawy jestem ile gwiazdek otrzymałby ten kask w crash-testach Sharp-aOczywiście że 5 tylko że czerwonych 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Waga tego kasku powoduje ze przy wypadku zostaje złamany kark.Wspomniana waga to 1750g +/- 50g. < więc lipa straszna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja zakupiłem tankbag i dwie pary skarpet. Tankbag naprawde ok. Ktoś wcześniej pisał że do Horneta mu nie przypasuje - mój kolega zakupił właśnie do tego motoru i od razu pod sklepem zamontował bez problemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 a ja pokrowiec na moto bo dobra cena tylko nie byłem pewny czy jest w 3 rozmiarach bo były tylko M i L ale pasuje 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja się bałem o to jak będą się sprawować te magnesy, ale kiedy poznałem konstrukcję tego wynalazku, to wszelkie wątpliwości zniknęły zamocowane na pasach super + magnesy utrzymują w konkretnej pozycji wszystko. Przejechałem z tym 60km i nie miałem najmniejszego problemu. Uważam, że rewelacyjny zakup. Poniżej obiecane zdjęcia (sorry że moto takie brudne, ale dopiero co wyciągnięte po zimowaniu :Phttp://imageshack.us/photo/my-images/862/zdjcie0477.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/41/zdjcie0478g.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/804/zdjcie0476g.jpg/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Apropo tych kaskow. Wyprodukowala je naxa dla lidla i pod nazwa lidla sa sprzedawane dlatego sa tansze. Na etykietach jest producent 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Poniżej obiecane zdjęcia (sorry że moto takie brudne, ale dopiero co wyciągnięte po zimowaniuJak to jest brudne moto to nie chcesz widzieć mojego jak moim zdaniem jest czyste! :PJa tego tank baga oglądałem i nie widziałem tego mocowania... tak to jest jak na zakupy sie idzie z kobietą i już ma się 3 torby zakupów w rękach 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 mocowanie w środku może też służyć jako dłuższy pasek i po podpieciu mamy torbe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Tangbag jak za ta cene to dla mnie lipa. Wszyscy zachwalacie ale pojechalem jakis czas wczesniej specjalnie do Metro ogladac i powiem wam tak pojedzcie i porownajcie bo za cene taka jak ten z Lidla macie najwiekszy z Metro z pokrowcem przeciwdeszczowym dwoma mapnikami i innymi pierdolami no i pojemnosc to supelnie inna bajka i magnesow wiecej i wieksze te magnesy sa . Ja zakupilem tylko bielizne i jestem po paru jazdach zadowolony zobaczymy jak bedzie dalej Bylem rowniez chetny na plecak ale jak zobaczylem to doszedlem do wniosku ze tylko kase bym wyrzucil bo jest zrobiony z materialu ktory przypomina ortalion... rekawic nawet nie komentuje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ale że co? Tankbag z lidla lipny bo mniejszy niż w metro? W tym z lidla tez jest pokrowiec przeciwdeszczowy i "inne pierdoły". Co do pojemności to z lidla ma około 30 litrów - nie chce mieć komina do brody... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A jakosc zamkow? jak otwieralem w lidlu to jeden zamek sie rozwalil i ciezko reszta chodzila... jak dla mnie lipa. I cos z ta pojemnoscia pokrecone jest bo jak rozlozylem tankbag metro to byl naprawde ogromny miejsca tyle ze glowa mala a jak rozlozylem na maxa tego z lidla to hmmm nawet nie polowa miejsca... a podobno i ten i tem na 30L. Wazne ze wam pasuje ja poprostu wyrazam moja opinie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Przez dwa lata nie będę się przejmował zamkami - jak się zepsują to oddam tankbaga do sklepu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dokładnie.A na moim moto po prostu proporcjonalnie wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Podobno ten tankbag rysuje bak ? Ja swojego jeszcze nie przetestowałem, może się ktoś wypowiedzieć kto przelatał sezon ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jakieś delikatne mikroryski zawsze się robią przy stosowaniu tankbaga. Można by dodatkowo folię stosować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Jakieś delikatne mikroryski zawsze się robią przy stosowaniu tankbaga. Można by dodatkowo folię stosować.Tak ja go używam od roku. Nie zauważyłem nic niepokojącego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Trochę to dziwne bo promocja była już dawno ale w Aleksandrowie w Lidlu leżały dziś jeszcze kaski, rękawice (79,-), plecaki i bielizna termoaktywna (chyba 59,-)Trochę to dziwne bo promocja już była dawno ale w Lidlu w Aleksandrowie leżą jeszcze kaski, rękawice, bielizna termoaktywna i plecaki 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi