adany_76 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 info z ostatniej chwili w ozorkowie otwarcie nowego lidla 22 marca i z tego co widziałem w gazetce tam w tym dniu będzie oferta motocyklowa , ale potwierdzę dopiero wieczorem 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ja zainteresowany jestem rękawiczkami (nawet jeśli starczą na 1 sezon) oraz blokadą (bardziej przestraszajką w kradzieży niż blokadą, ale zawsze) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Co jak co, ale pas nerkowy to sobie kupię. Świetna cena. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 100% ozorków 22 marca promocja w dniu otwarcia będzi też promocja 40% taniej na elektronarzędzia 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 a masz jakiś adres tego Lidla w Ozorkowie? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Listopadowa Centrum w sumie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 a dokładniej listopadowa 8 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 22 już tez beda motocyklowe rzeczy czy dopiero 24? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Adany_76 pisze że motocyklowe będą już na otwarciu. Trzeba będzie zajrzeć na otwarcie 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tak się teraz zastanawiam, bo napaliłem się na ten tankbag, ale jak popatrzyłem na allegro to cenowo nie jest to jakaś hiper okazja. Sądzicie, że warto kupić tankbag w lidlu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nieźle! Ja też startuję do Lidla na retkinię Hehe może być ciekawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak popatrzyłem na allegro to troche mi sie odechciało zakupów. Pewnie podskoczę i coś kupie (o ile jeszcze coś będzie) ale już sobie wybiłem z głowy większe zakupy. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Dokładnie wystarczy się troszkę rozejrzeć i wiele rzeczy można kupić lepszych jakościowo za podobną kaskę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Akurat o jakość w lidlu sie nie martwię. Narzucają dosyć rygorystyczne normy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ja jestem zadowolony z jakości produktów z Lidla. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Na dąbrowskiego 17/21 mają dość dużą dostawę i duży wybór. Ode mnie: - Tankbagi wyglądają na prawdę dobrze (moim zdaniem najlepsza rzecz z tej oferty) - Plecaki mnie rozczarowały, cienkie, trącą taniością - Spray do smarowania nie ma podanego za bardzo składu (podali tylko jedną substancję która stanowi 30% całości , a gdzie pozostałe 70%?) - więc bez sensu lać bóg wie co na moto - Blokada na tarcze - jaka cena taka blokada, zawsze lepiej mieć niż nie mieć - Skarpety funkcyjne - wyglądają ok, nawet kupiłem - Kombinezony przeciwdeszczowe - wyglądają ok, ale cena 100zł za niesprawdzony produkt wydaję się dość wysoka jak dla mnie - Kasków nie polecam ;] - Pas nerkowy - jak to pas, jest ok, wstawki odblaskowe na plus -Termoaktywki - na oko wydają się ok, ale to trzeba przetestować by móc coś powiedzieć 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Jak podjeżdżałem do Lidla na Nowych Sadach to słuchałem programu informacyjnego o 8, więc w środku byłem 5, może 7 po. Znaleźć stoisko motocyklowe nie było trudno, bo już kilku chłopa oglądało fachowym okiem artykuły w promocji. Na szczęście moim oczom ukazał się TankBag...ostatni tankbag, było ich w sumie chyba z 6. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek4026e Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Kupinem pas nerkowy, rękawiczki i blokadę. Za tą cene naprawdę ok.Hmm.. Pas jak pas. Rękawiczki jak za tą cenę godne polecenia.Blokada po dokładniejszym obejrzeniu w domu wygląda na taką nie do zerwania przez granat:)Ps: na dąbrowskiego rzucili sporą ilość artykułów. 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Blokada po dokładniejszym obejrzeniu w domu wygląda na taką nie do zerwania przez granat:)Wlasnie sie zorientowalem, ze mam taka sama od 2 lat, calkiem porzadna jest. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 tank bag rewelka ;] dzisiaj ściągam moto z zimowania, to może do jutra podeślę fotę jak się prezentuje ;] Obawiam się tylko że będę doszywać pasy mocujące, nic mi po magnesach w Hornecie (?) :(Napiszcie czemu wg was kask jest średni? Moim zdaniem wykończenie zostawia wiele do życzenia, ale na pewno na pochwałę zasługuje blenda przeciwsłoneczna ;] Myślę że i tak za 220 zł się kasku lepszego nie kupi Tylko kto na boga kupuje taki kask, jeżeli zależy mu na głowie?:> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 TankBag fajny ale nie dla mnie lapek mi się tam nie zmieści wiec d*pa. Plecaki to samo. Może za wyjątkiem jednego ale ten mi się nie podobał.Wzory całkiem fajne i nieźle wykonane.Byłem na włókniarzy i aleksandrowskiej przed 11 i w obu był sprzęt. W sumie kupiłem blokadę, termo i pas.Zastanawiałem się czy czasem te blokady nie mają tego samego kluczyka ale okazuje się ze nie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 i ja uległem pokusie, mimo, że wcześniej byłem dość krytyczny, właśnie wróciłem z Lidla gdzie nabyłem [*]blokadę (to raczej przeszkadzajka niż blokada, ale niech będzie - lepsza niż nic) [*]rękawiczki (XL - były 2 wersje i wybrałem te z odblaskami na palcach przypominającymi logo Suzuki ) [*]pas nerkowy XL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja jestem miło zaskoczony jakością tankbaga. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja jestem miło zaskoczony jakością tankbaga.Cieszą mnie takie opinie bo zaraz jadę odebrać swojego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 test kasku z Lidla casco crivit sports - YouTube Kupinem pas nerkowy, rękawiczki i blokadęheh, widać że to najpopularniejszy zestaw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi