Skocz do zawartości

Lidl Tydzień Motocyklisty

Rekomendowane odpowiedzi

zakupy w Lidlu to trochę mijanie się z jakością

Tu śmiałbym się nie zgodzić. Można w lidlu kupić naprawdę fajne rzeczy w dobrej cenie i dobrej jakości.Chociażby powyżej masz info na temat bielizny.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Mam taki pas Crivita i mogę polecić - nie narzekam. Mógłby być trochę szerszy jak dla mnie, bo lubi się zsuwać do góry, ale ogólnie ciepły i przydatny. Na plus są odblaski, bo w niewielu pasach są tak duże ((jeśli w ogóle są...). W tym przdziale cenowym nie widziałam nic lepszego.

Pas fajny używam takiego do zeszłego roku, tak samo tankbag ( dodatkowo posiada ubranie przeciwdeszczowe ).Więc polecam :smile:

Trzeba pogadać z Adamem może coś by mu spadło z paki a My przypadkiem tak niechcący będziemy przy tym :decayed:

Tak poważnie, to będzie do dorwania we wszystkich lidlach w Łodzi?

Ze spadniętą paczką byłoby kiepsko bo jak spadnie to 500szt pokrowców .. trzeba chyba polować od rana w Lidlach

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

widzę że będziemy polować na tankbagi :biggrin: Może jakoś postaramy się skoordynować akcję ?;] Ja może pokuszę się o telefon, jeżeli faktycznie można tak rezerwować pewne rzeczy, to nie ma co się zabijać przy koszach na stoisku ;]

Ja nie chce rezerwowac bo nie wiem jak to wogole wyglada. Jak ktos planuje polowac w Lidlu na Widzewie to mozemy sie ustawic zawsze zwiekszamy swoje szanse ;) "Pamietajcie kolana wysoko, glowa nisko" hahahaha :smile: Mam nadzieje ze wyrwe tankbag bo wyglada fajnie i duza pojemnosc :)No i oczywiscie bielizna termoaktywna :smile:

jak by ktoś czegoś nie upolował dajcie znać obsługujemy 97 sklepów lidl , to się podzwoni i się załatwi

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Tez poluję na tankbaga na retkini :DPrzydałoby się jakieś centrum koordynacji (np ktoś w swoim lidlu widzi plecaki, ale nie ma już np pokrowca, a ktoś w drugim ma na odwrót.)Bielizna termoaktywna wydaje się ciekawa, chociaż 70zł za bluzkę to widziałem nawet w decathlonie, a sam kupowałem cały komplet za 100zł w STOOR i jestem zadowolony.

Ale hicior :smile: w tamtym roku się spóźniłem i wieczorem nic już nie było.

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Widzę, że są chętni na Retkinię i nikt mi nie chce nic podebrać więc zapraszam do wspólnych zakupów! Sobota 24 marca godz 7;55 waruje pod Lidlem jak pies pod kiełbasiarnią :DSą inni chętni zerwać się zanim wszystko rozkupią?

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Ja będę kupował na skrzyżowaniu Wyszyńskiego z Armii Krajowej, ale jakby brakło to nie mamy też daleko na Bandurskiego - tam są wa Lidle blisko siebie (ale to już chyba nie Retkinia) :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL