ridrick Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 zakupy w Lidlu to trochę mijanie się z jakościąTu śmiałbym się nie zgodzić. Można w lidlu kupić naprawdę fajne rzeczy w dobrej cenie i dobrej jakości.Chociażby powyżej masz info na temat bielizny. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dlatego napisałem że "trochę" i nie generalizuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Mam taki pas Crivita i mogę polecić - nie narzekam. Mógłby być trochę szerszy jak dla mnie, bo lubi się zsuwać do góry, ale ogólnie ciepły i przydatny. Na plus są odblaski, bo w niewielu pasach są tak duże ((jeśli w ogóle są...). W tym przdziale cenowym nie widziałam nic lepszego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Mam nadzieję ,ze wyrwę tankbaga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Pas fajny używam takiego do zeszłego roku, tak samo tankbag ( dodatkowo posiada ubranie przeciwdeszczowe ).Więc polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ska Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 a ja zapoluje na pokrowiec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.I.H.L Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Trzeba pogadać z Adamem może coś by mu spadło z paki a My przypadkiem tak niechcący będziemy przy tym Tak poważnie, to będzie do dorwania we wszystkich lidlach w Łodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ze spadniętą paczką byłoby kiepsko bo jak spadnie to 500szt pokrowców .. trzeba chyba polować od rana w Lidlach 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 widzę że będziemy polować na tankbagi Może jakoś postaramy się skoordynować akcję ?;] Ja może pokuszę się o telefon, jeżeli faktycznie można tak rezerwować pewne rzeczy, to nie ma co się zabijać przy koszach na stoisku ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja nie chce rezerwowac bo nie wiem jak to wogole wyglada. Jak ktos planuje polowac w Lidlu na Widzewie to mozemy sie ustawic zawsze zwiekszamy swoje szanse "Pamietajcie kolana wysoko, glowa nisko" hahahaha Mam nadzieje ze wyrwe tankbag bo wyglada fajnie i duza pojemnosc :)No i oczywiscie bielizna termoaktywna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 jak by ktoś czegoś nie upolował dajcie znać obsługujemy 97 sklepów lidl , to się podzwoni i się załatwi 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Tęż mam chrapke na tank bag i bielizne 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja też będę polował na tank bag w lidlu na kaczeńcowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 No to się spotkamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 u nas na wsi 22 marca otwieraja 1 lidla, może coś dowiozą i się wybierze 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Tez poluję na tankbaga na retkini :DPrzydałoby się jakieś centrum koordynacji (np ktoś w swoim lidlu widzi plecaki, ale nie ma już np pokrowca, a ktoś w drugim ma na odwrót.)Bielizna termoaktywna wydaje się ciekawa, chociaż 70zł za bluzkę to widziałem nawet w decathlonie, a sam kupowałem cały komplet za 100zł w STOOR i jestem zadowolony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ktoś będzie sieę wybieral do lidla na paradnej? 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Dzięki za info.Zapowiada się Tour de Lidl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ale hicior w tamtym roku się spóźniłem i wieczorem nic już nie było. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Widzę, że są chętni na Retkinię i nikt mi nie chce nic podebrać więc zapraszam do wspólnych zakupów! Sobota 24 marca godz 7;55 waruje pod Lidlem jak pies pod kiełbasiarnią :DSą inni chętni zerwać się zanim wszystko rozkupią? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Na jakiej ulicy jest na retkini lidl? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja będę kupował na skrzyżowaniu Wyszyńskiego z Armii Krajowej, ale jakby brakło to nie mamy też daleko na Bandurskiego - tam są wa Lidle blisko siebie (ale to już chyba nie Retkinia) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocnymar29 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Blokada na tarcze jest interesująca bo nie mam jeszcze więc trzeba zobaczyć co to za towar. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Na stronie LIDLA już jest oferta http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8614614F-BD2A97D6/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=25354 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Będzie trzeba zawitać na Drewnowską po odzież 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi