marcinsebastian1 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/8020697,miasto-zaplacilo-rowerzyscie-36-tys-zl-bo-pasy-byly-za-sliskie,id,t.html Na pewno są osoby na forum, które sie pośliznęły na pasach w czasie deszczu. Ciekawy jestem czy ktoś próbował uzyskać odszkodowanie od zarządcy drogi. Skoro rowerzysta wygrał w sądzie to może jest to jakaś wskazówka na przyszłość choć nikomu nie życze i wolałbym żebyśmy trafiali tylko na przyczepne znaki poziome. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 (edited) Kiedyś wywinąłem orła na pasach ale to było z... 18 lat temu, więc nie dochodziłem odszkodowania. Teraz już jestem mądrzejszy i jeżdżę między pasami nawet jak jest sucho, za to czasem zdarza mi się wjechać do rowu ...tu odszkodowania są dużo wyższe Zresztą widzisz że "już nie używają tej farby... zmienili technologie..." Edited September 17, 2015 by michal_lc4 (see edit history) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts