krzychoslav Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 na prośbę kolegi wrzucam na forum, może ktoś z Was coś widział? Uwaga!Bardzo proszę Was wszystkich o pomoc!W nocy z 14.09 na 15.09 między godziną 20:00 a 3:00 ukradziono mi motocykl Yamaha R6 (widoczny na zdjęciach). Kradzież miała miejsce w Łodzi na Olechowie. Jeśli ktokolwiek widział motocykl proszę o jakiekolwiek informacje, ale przede wszystkim PROSZĘ O UDOSTĘPNIANIE (i najlepiej lajkowanie, bo wtedy wyświetli się większej ilości osób - tak działa fejs).Motocykl był czarny i miał dwa charakterystyczne cechy: czerwony napis "Why so serious?" nad przednim, lewym światłem oraz wgniecenie w baku od lewej strony. Tablicy pewnie już dawno nie ma, ale na wszelki wypadek: nr rejestracyjny EL 634W. Przepraszam za zaśmiecanie waszego fejsa, ale mimo, że szansa jest naprawdę minimalna to zawsze odrobinę więcej niż 0. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Sk*rwesyny, oby się znalazł. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Podaj też nr vin i kontakt do siebie 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 charakterystyczny motocykl, miejmy nadzieję że nie pójdzie na części i się znajdzie Podaj też nr vin i kontakt do siebie dobry pomysł 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 VIN JYARJ06E03A009749 tel 662-047-535 tel do właściciela, do mnie - w profilu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi