krzychoslav Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 na prośbę kolegi wrzucam na forum, może ktoś z Was coś widział? Uwaga!Bardzo proszę Was wszystkich o pomoc!W nocy z 14.09 na 15.09 między godziną 20:00 a 3:00 ukradziono mi motocykl Yamaha R6 (widoczny na zdjęciach). Kradzież miała miejsce w Łodzi na Olechowie. Jeśli ktokolwiek widział motocykl proszę o jakiekolwiek informacje, ale przede wszystkim PROSZĘ O UDOSTĘPNIANIE (i najlepiej lajkowanie, bo wtedy wyświetli się większej ilości osób - tak działa fejs).Motocykl był czarny i miał dwa charakterystyczne cechy: czerwony napis "Why so serious?" nad przednim, lewym światłem oraz wgniecenie w baku od lewej strony. Tablicy pewnie już dawno nie ma, ale na wszelki wypadek: nr rejestracyjny EL 634W. Przepraszam za zaśmiecanie waszego fejsa, ale mimo, że szansa jest naprawdę minimalna to zawsze odrobinę więcej niż 0. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Sk*rwesyny, oby się znalazł. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
fincher Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Podaj też nr vin i kontakt do siebie 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm"
Kovalchuck Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 charakterystyczny motocykl, miejmy nadzieję że nie pójdzie na części i się znajdzie Podaj też nr vin i kontakt do siebie dobry pomysł 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
krzychoslav Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 VIN JYARJ06E03A009749 tel 662-047-535 tel do właściciela, do mnie - w profilu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Rekomendowane odpowiedzi