krzychoslav Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 na prośbę kolegi wrzucam na forum, może ktoś z Was coś widział? Uwaga!Bardzo proszę Was wszystkich o pomoc!W nocy z 14.09 na 15.09 między godziną 20:00 a 3:00 ukradziono mi motocykl Yamaha R6 (widoczny na zdjęciach). Kradzież miała miejsce w Łodzi na Olechowie. Jeśli ktokolwiek widział motocykl proszę o jakiekolwiek informacje, ale przede wszystkim PROSZĘ O UDOSTĘPNIANIE (i najlepiej lajkowanie, bo wtedy wyświetli się większej ilości osób - tak działa fejs).Motocykl był czarny i miał dwa charakterystyczne cechy: czerwony napis "Why so serious?" nad przednim, lewym światłem oraz wgniecenie w baku od lewej strony. Tablicy pewnie już dawno nie ma, ale na wszelki wypadek: nr rejestracyjny EL 634W. Przepraszam za zaśmiecanie waszego fejsa, ale mimo, że szansa jest naprawdę minimalna to zawsze odrobinę więcej niż 0. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Sk*rwesyny, oby się znalazł. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fincher Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Podaj też nr vin i kontakt do siebie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 charakterystyczny motocykl, miejmy nadzieję że nie pójdzie na części i się znajdzie Podaj też nr vin i kontakt do siebie dobry pomysł 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted September 18, 2015 Author Report Share Posted September 18, 2015 VIN JYARJ06E03A009749 tel 662-047-535 tel do właściciela, do mnie - w profilu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts