kabzior Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Hej, czy ktoś z Was używa jakiejś aplikacji do rejestracji przejechanej trasy i jej parametrów? Poszukałem trochę po sieci, dużo tego nie ma, ciężko znaleźć jakieś opinie użytkowników, raczej tylko marketingowe opisy. Chodzi mi o coś w stylu Endomondo - rejestracja trasy po GPS którą potem można sobie nałożyć na mapę, obejrzeć przyspieszenia, prędkości itd, itp. ps - mam nadzieję że dobry dział kab 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Siemka na androida dobra jest Google Moje Trasy a na WP polecam TripMeter. Po przetestowaniu wielu zostawiłem właśnie tą, jest max prędkość zaznaczona na mapie, średnia w danych, czas jazdy itp. Co do Google Moje Trasy to wszystko wygląda podobnie z tym że jeszcze na mapie zaznaczone są miejsca w których robione były zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Kilka razy podchodziłem do Google Moje Trasy jako aplikacji do rejestrowania biegania i jakoś zawsze mi czegoś brakowało i koniec końców kupiłem Endomondo. Ale może jeszcze raz spróbuję. Używał ktoś EatSleepRide? Wygląda ciekawie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 W Yanosiku możesz zapisać trasę, ale bez jej parametrów. Przy okazji unikniesz niechcianych spotkań z niebieskimi 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) W Yanosiku możesz zapisać trasę, ale bez jej parametrów. Przy okazji unikniesz niechcianych spotkań z niebieskimi Żeby unikać to trzeba na to patrzeć, a tyle się dzieje dookoła, że nie dał bym rady Poza tym ja jeżdżę zgodnie z przepisami Diablo superbiker na Androida Apka wygląda fajnie, tylko jakoś nie mogę znaleźć strony z nią powiązanej żeby synchronizować dane i potem to sobie oglądać. Chyba kupię EatSleepRide bo wygląda najsensowniej. EDIT: Dobra, kupiłem i przetestowałem EatSleepRide. Gdyby ktoś się zastanawiał czy warto to niech lepiej kupi za te 3,5 zł frytki. Edytowane 13 Września 2015 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Siemka na androida dobra jest Google Moje Też używam i u mnie jak najbardziej wszystko działa jak należy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Koniec końców zostałem z Diablo superbiker - w miarę prosty, spełnia swoje zadanie, czytelny, bardzo szybko łapie fix GPS (szybciej niż mapy google, endomondo czy cokolwiek innego). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Fajny jest REVER na androida, zobacz sobie 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi