kabzior Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Hej, czy ktoś z Was używa jakiejś aplikacji do rejestracji przejechanej trasy i jej parametrów? Poszukałem trochę po sieci, dużo tego nie ma, ciężko znaleźć jakieś opinie użytkowników, raczej tylko marketingowe opisy. Chodzi mi o coś w stylu Endomondo - rejestracja trasy po GPS którą potem można sobie nałożyć na mapę, obejrzeć przyspieszenia, prędkości itd, itp. ps - mam nadzieję że dobry dział kab 0 Cytuj
Massi Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Siemka na androida dobra jest Google Moje Trasy a na WP polecam TripMeter. Po przetestowaniu wielu zostawiłem właśnie tą, jest max prędkość zaznaczona na mapie, średnia w danych, czas jazdy itp. Co do Google Moje Trasy to wszystko wygląda podobnie z tym że jeszcze na mapie zaznaczone są miejsca w których robione były zdjęcia 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Kilka razy podchodziłem do Google Moje Trasy jako aplikacji do rejestrowania biegania i jakoś zawsze mi czegoś brakowało i koniec końców kupiłem Endomondo. Ale może jeszcze raz spróbuję. Używał ktoś EatSleepRide? Wygląda ciekawie. 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 W Yanosiku możesz zapisać trasę, ale bez jej parametrów. Przy okazji unikniesz niechcianych spotkań z niebieskimi 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
kabzior Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) W Yanosiku możesz zapisać trasę, ale bez jej parametrów. Przy okazji unikniesz niechcianych spotkań z niebieskimi Żeby unikać to trzeba na to patrzeć, a tyle się dzieje dookoła, że nie dał bym rady Poza tym ja jeżdżę zgodnie z przepisami Diablo superbiker na Androida Apka wygląda fajnie, tylko jakoś nie mogę znaleźć strony z nią powiązanej żeby synchronizować dane i potem to sobie oglądać. Chyba kupię EatSleepRide bo wygląda najsensowniej. EDIT: Dobra, kupiłem i przetestowałem EatSleepRide. Gdyby ktoś się zastanawiał czy warto to niech lepiej kupi za te 3,5 zł frytki. Edytowane 13 Września 2015 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
xanton Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Siemka na androida dobra jest Google Moje Też używam i u mnie jak najbardziej wszystko działa jak należy. 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Koniec końców zostałem z Diablo superbiker - w miarę prosty, spełnia swoje zadanie, czytelny, bardzo szybko łapie fix GPS (szybciej niż mapy google, endomondo czy cokolwiek innego). 1 Cytuj
SamotnyJeździec Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Fajny jest REVER na androida, zobacz sobie 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737
Rekomendowane odpowiedzi