kabzior Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Takie oto dzisiaj wypadło z furgonetki pod moim blokiem Pierwsze 100 km zrobione, bajka (ale bez szaleństw bo trzeba silnik docierać). Niech już będzie jutro i znowu jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Genialny sprzęt na pierwsze moto. Bardzo stabilny przy wolnej jeździe, leciuteńki jak motorower i wygodny. Na MT egzaminuje Warszawa i ludzie sobie bardzo chwalą. Da Ci dużo przyjemności z jazdy. Powodzenia. 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Widze nowka sztuka zazdroszcze możliwości pochwalenia sie nowym moto. Wydaje sie lekki zwinny. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 nakedy są piękne zacna maszyna, krętych dróg! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Powiedz, gdzie takie furgonetki jeżdżą, może i dla mnie by coś takiego fajnego wypadło! Rzeczywiście - świetnie się prezentule - szerokości! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Te czerwone też są fajne, gratulacje :-) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Dziękuję wszystkim bardzo za miłe słowa jednak MT07 , podjedź dzisiaj pod Auchan to obejrzymy, gratulacje Gdzie mamy Auchan w Łodzi? I co tam się odbywa? Spotkania? Te czerwone też są fajne, gratulacje :-) Hehehehe, zupełnie jak mój kumpel "innych kolorów nie robią"? Myślałem jeszcze nad żółtym, ale jednak zawsze uwielbiałem połączenie czerwieni z czernią. Matowo szary jest nudny, a race blue wygląda świetnie w kwestii ramy, ale fioletowe felgi zupełnie mi nie leżą. I tak stanęło na czerwonym (nie mówiąc już o tym, że 07 to deficytowy towar i nie ma zbyt dużego wyboru, zwłaszcza z ABS). Powiedz, gdzie takie furgonetki jeżdżą, może i dla mnie by coś takiego fajnego wypadło! Głównie pewnie w okolicy Sieradza Edytowane 31 Stycznia 2017 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 https://m.facebook.com/photo.php?fbid=557656904377160&id=100003985653417&set=a.119443521531836.21726.100003985653417&source=43 Zolto-czarna też jest kozacka 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 https://m.facebook.com/photo.php?fbid=557656904377160&id=100003985653417&set=a.119443521531836.21726.100003985653417&source=43 Zolto-czarna też jest kozacka Wiem, wysyłałeś mi to zdjęcie blututem Mocno myślałem o żółtej też, ale musiałbym na nią dużo dłużej czekać. zobacz spot czwartkowe spotkania... co czwartek spotykamy się wszyscy o 19 ( do tej pory pod halą sportową ale od dzisiaj Auchan na Włókniarzy) O, dzięki, o samolocie wiedziałem, ale że jest przeniesione to już nie. Co się robi podczas tych spotkań? Bo nigdy nie byłem i nikogo nie znam To są pogaduchy znajomych, czy zbiórka przed jakimś wyjazdem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 pogaduchy, oglądanie sprzętów a później wycieczki w dużej grupie wg wcześniej ustalonej trasy albo w mniejszych grupkach wg swoich tras. Myślę, że nie jestem gotowy na wycieczkę jeszcze, powiedzmy że wersja oficjalna jest taka, że nie mogę przekraczać 5k rpm i 120 km/h bo silnik się dociera A mniej oficjalnie to dopiero się poznaję z dużym moto, uczę się płynnie biegi zmieniać (co średnio mi wychodzi) i ogólnie dosyć żałośnie mi idzie, więc chciałbym się z tym wszystkim otrzaskać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Czemu czerwona w połowie jest czarna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Czemu czerwona w połowie jest czarna Trudno powiedzieć, tak fabryka wypuszcza Domyślam się, że chodzi Ci o boki baku - tam jest coś co ma strukturę karbonu i to był jeden z argumentów "za" bo bardzo mi się podoba takie wykończenie (błotnik z tego samego jest). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Spoko moto i gratulacje Co do nauki praktyka praktyka i jeszcze raz praktyka... to najlepsze co.możesz robić czyli duuużo jeździć do zobaczenia na drodze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 pomożemy... No dobra, przyjechałem. Mocno spóźniony bo wybieraliśmy kurtkę dla Plecaczka. Mało już było osób, dwie grupki, jedna od supersportów i druga od... niesportów Ale że nikogo nie znaliśmy i w ogóle to się pokręciliśmy tylko, pooglądaliśmy maszyny i pojechaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Pora na wspólne śmiganie 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Moje MT 09 również chętne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 W ciągu dnia robota a wieczorem średnio z czasem. Może jutro coś wygospodaruje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Niezłe cacuszko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ładne maleństwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi