Skocz do zawartości

Moto Rajd 2015 - Zwiedzaj Łódź Z Fłm 19.09.2015

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Boroś: grupa błękitna zaprasza :smile:

W grupie błękitnej może być wolne miejsce - Bea - może mieć problem z dotarciem na czas - być może dołączy. Prawda, Bea?

Edytowane przez Spons78 (wyświetl historię edycji)

Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak

Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/

Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647

no ludziki dopisywać się, zostało 9 miejsc do zapełnienia wszystkich grup, jeśli do dziś wieczora nic się nie zmieni grupa czarna zostanie przeniesiona do żółtej albo na odwrót, Tomku jeśli bea nie dojedzie to dodamy wam GLUPSONA bo bida jest sam :smile:

Edytowane przez kosmaty (wyświetl historię edycji)

Agusiaczek a ty w której grupie jesteś bo cie nigdzie nie widze ?

Suchy: Aga jest z Pafciem na plecaku.

jaka szkoda że mam wesele ..... taka impreza mnie ominie .... -_-  -_-

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Maliniak i Gulpson do dopisania. Wcześniej zapisalismy się do grupy pomarańczowej ale nie mieliśmy zarejestrowanych kont. Proszę o uwzględnienie nas w sobotnim rajdzie w jednej drużynie

Boroś nie może być sam, jak nikt do niego nie dołączy do 5 osób to zostanie przeniesiony do innej grupy, ty juz jestes w białej

ZAMYKAM LISTĘ, WPROWADZONE ZMIANY:
1.Pafcia przerzucamy do żółtej
2. Toschie leci do czarnej
3. Gulpson i Maliniak lecą do żółtej

Rażu bierze udział. To ja, Grupa zielona.

Widzę, że jest sprzeczne info - bierze, nie bierze, bierze... Nie widzę takiego użytkownika na forum, więc zostaje wykreślony z listy bo szkoda czasu na tłumaczenia.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Dziękujemy bardzo za udział w zabawie :smile:

Biorę na klatę wszelkie nieprawidłowości, z których wyciągnięte zostaną wnioski. Aby się troszkę "wybielić" informuję, że wiele niedociągnięć leży po stronie właścicieli danych instytucji. Co najmniej dwie z siedmiu lokalizacji miały problemy z prawidłowym punktowaniem wykonanych zadań, co w rezultacie dawało np.pieczątkę bez wpisanej liczby punktów. Przypominałem na początku Moto Rajdu, żeby domagać się wpisania punktów, ale 2 grupy przyjechały z tzw.pustym polem... wtedy robi się problem.

Natomiast Stadion Miejski stworzył największe komplikacje. Na trybunach w sektorze "C" miał zostać umieszczony niebieski plakat z harmonogramem imprez w Atlas Arenie, którego treść miała zostać wykorzystana w ewentualnej dogrywce. Plakatu nie było, kontaktu z "organizatorem" również więc cały misterny plan poszedł w ... wiadomo gdzie  ;) Dogrywka została spontanicznie utworzona, ale na pewno niesmak pozostał wśród uczestników jak domniemam - wyszło zbyt chaotycznie.

W końcowym rezultacie, z pewnością żal i rozgoryczenie pozostanie w grupach, które początkowo źle poinformowałem o przyznanych im miejscach. Dogrywki aż 4 drużyn zmieniły dość mocno szyk punktowy, a ja niesłusznie już na początku wyznaczyłem według punktacji drużynę na 3 miejscu podium za co pozostaje mi tylko i wyłącznie zlinczowanie i samookaleczenie  :whip:   :hihi:

Mam nadzieję, że przebieg całego wydarzenia wszystkim się spodobał mimo niedociągnięć. Za apteczki motocyklowe oraz chusty warto podziękować Tomkowi @Spons78, który był inicjatorem stworzenia takich podarunków. Wszystkim przybyłym współorganizatorom chwała za poświęcony czas.

Dla niewtajemniczonych informuję, że za 1-miejsce na podium, najlepsza drużyna otrzymała paczkę o wartości blisko 2000 PLN, co dało wynik 400 PLN/os. Czy warto było? Chętnie przeczytam Wasze opinie, uwagi, sugestie na temat przebiegu imprezy :smile:

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Hmmmm... Grupa biała powinna dostać dodatkowe punkty bo my mamy fote z atlas areny z sektoru C gdzie był przyklejony " plakat" z harmonogramem imprez :smile:

Edytowane przez Kande (wyświetl historię edycji)

Prześlij mi proszę zdjęcie na PW, czy to nie czasem fotka kartki z wypisanymi imprezami markerem? Bo takowa została "dowieszona" już w trakcie dnia.

O dodatkowych punktach niestety nie ma mowy, ponieważ ten harmonogram miał zostać wykorzystany tylko na potrzeby dogrywki, a Wy znaleźliście się poza podium w pierwszym etapie punktowania  :blush:

Tak to ta dowieszona kartka :smile:

A z tymi punktami to się śmieje przecież.

Było super, mimo że mieliśmy mały incydent na trasie. Dzięki dla organizatorów za super imprezę.

Impreza super, fajne zwiedzanie ciekawych miejsc w Łodzi, miłe spędzony czas a na dodatek rywalizacja o punkty.Swietna zabawa -najbardziej podobało mi się w Centrum dialogu jak cztery grupy w kombinezonach po parku hasali robiąc swoje zadania, na pewno fajnie to wyglądało :-))