asiakawka Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 asiakawka, grupa zielona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamako Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Adamako, Zoltanus, Rażu - grupa zielona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Adamako, Zoltanus, Rażu - grupa zielona Czy koledzy z drużyny będą się rejestrować na Forum? Nie widzę podanych kont. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Fajna sprawa - szkoda że mam kawalerski wtedy :/ Ale wypiję za wasze zdrowie 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gos_ Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 gos_, grupa zielona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Niestety nie będę mógł być obecny, praca nie pozwoli. Będę z Wami duchem. Zapowiada się fajny dzień. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bea Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Chętnie wezmę udział, ale na Duke 125 :/ ktoś chętny ? Edytowane 14 Września 2015 przez Bea (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Gronex grupa niebieska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamako Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Czy koledzy z drużyny będą się rejestrować na Forum? Nie widzę podanych kont. Adamako - zarejestrowany Zoltanus, Rażu - nie wiem.. moze;) wiem, ze chca brać udział w zabawie.. konieczna jest rejestracja na forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zgodnie z zapisem w regulaminie zabawy - tak, jest konieczna rejestracja na forum. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Chętnie wezmę udział, ale na Duke 125 :/ ktoś chętny ? Pojemność nie ma znaczenia w tej zabawie. Do której grupy Cię dopisać? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Grupa Błękitna - Spons78, Bea 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Niestety z powodów niezależnych ode mnie, muszę zrezygnować z udziału w rajdzie może pojawię się na mecie, ale to też nie jest pewne ... Przepraszam za zamieszanie, ale nic na to nie poradzę. P.S.AndrzejCBR też chyba nie będzie brał udziału ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 P.S.AndrzejCBR też chyba nie będzie brał udziału ... Proszę to potwierdzić do jutra w takim razie. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Też niestety nie - praca 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek B. Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jacek B., Uksz, błękitna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Agusiaczek81 Pafcio grupa fioletowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jargon04 grupa niebieska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulpson Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Malina, Malina Jr - grupa pomarańczowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Agnieszka nie napisała że jednym moto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Malina, Malina Jr - grupa pomarańczowa Czy chodzi o użytkowniczkę @malina? Bo nie widzę innych. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) W gr czarnej są 2 wolne miejsca.... myślę że Lafay nie miałby nic przeciwko uzupełnieniu składu Edytowane 16 Września 2015 przez Velastir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Na miejscu w sobotę dokonamy odpowiednich "roszad", aby grupy były maksymalnie zapełnione 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 W gr czarnej są 2 wolne miejsca.... myślę że Lafay nie miałby nic przeciwko uzupełnieniu składu spoko velastir , niech podbijaja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Publikujemy małą podpowiedź co Was czeka w sobotę 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi