Suchy Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 To ja poproszę o dopisanie do dowolnej grupy .... nie znam za wielu osób więc dla mnie każda integracja jest fajna! (Suchy, ten drugi na forum :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Jeśli to nie za późno to także proszę o dopisanie do jakiejś grupy, może być np. biała czy pomarańczowa. (jedno moto dwie osoby ) Edytowane 18 Września 2015 przez Enlil (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) A co tam niech będzie... Grupa biała jak nikt nie ma nic przeciwko. Kande , Mikado33 Edytowane 18 Września 2015 przez Kande (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Mam wolne, więc się pisze. Kto przygarnie borosia? 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Boroś: grupa błękitna zaprasza W grupie błękitnej może być wolne miejsce - Bea - może mieć problem z dotarciem na czas - być może dołączy. Prawda, Bea? Edytowane 18 Września 2015 przez Spons78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) no ludziki dopisywać się, zostało 9 miejsc do zapełnienia wszystkich grup, jeśli do dziś wieczora nic się nie zmieni grupa czarna zostanie przeniesiona do żółtej albo na odwrót, Tomku jeśli bea nie dojedzie to dodamy wam GLUPSONA bo bida jest sam Edytowane 18 Września 2015 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Mam wolne, więc się pisze. Kto przygarnie borosia? DO NAS 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Agusiaczek a ty w której grupie jesteś bo cie nigdzie nie widze ? Suchy: Aga jest z Pafciem na plecaku. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 jaka szkoda że mam wesele ..... taka impreza mnie ominie .... 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maliniak Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Maliniak i Gulpson do dopisania. Wcześniej zapisalismy się do grupy pomarańczowej ale nie mieliśmy zarejestrowanych kont. Proszę o uwzględnienie nas w sobotnim rajdzie w jednej drużynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamako Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Zoltanus, Rażu z grupy zielonej - nie biorą udziału. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jak tylko się spóźni, to Was złapie po drodze, pafcio sam to wespre Jego Widząc po postach to i tak będzie przetasowanie na miejscu. 2 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Boroś nie może być sam, jak nikt do niego nie dołączy do 5 osób to zostanie przeniesiony do innej grupy, ty juz jestes w białej 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Ok., rozkaz. Edytowane 18 Września 2015 przez boroś (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaRaz Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Zoltanus, Rażu z grupy zielonej - nie biorą udziału. Rażu bierze udział. To ja, Grupa zielona. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ścigaczewski Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ścigol, grupa zielona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 ZAMYKAM LISTĘ, WPROWADZONE ZMIANY:1.Pafcia przerzucamy do żółtej2. Toschie leci do czarnej3. Gulpson i Maliniak lecą do żółtej Rażu bierze udział. To ja, Grupa zielona. Widzę, że jest sprzeczne info - bierze, nie bierze, bierze... Nie widzę takiego użytkownika na forum, więc zostaje wykreślony z listy bo szkoda czasu na tłumaczenia. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dziękuję za miłą atmosferę. Było dużo śmiechu i pozytywnej energii aż miło z wami czas spędzać. Oby więcej takich spotkań 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Podziękowania dla całej ekipy co przygotowała moto rajd było fajowo 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Brawa dla organizatorów!!! 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Dziękujemy bardzo za udział w zabawie Biorę na klatę wszelkie nieprawidłowości, z których wyciągnięte zostaną wnioski. Aby się troszkę "wybielić" informuję, że wiele niedociągnięć leży po stronie właścicieli danych instytucji. Co najmniej dwie z siedmiu lokalizacji miały problemy z prawidłowym punktowaniem wykonanych zadań, co w rezultacie dawało np.pieczątkę bez wpisanej liczby punktów. Przypominałem na początku Moto Rajdu, żeby domagać się wpisania punktów, ale 2 grupy przyjechały z tzw.pustym polem... wtedy robi się problem. Natomiast Stadion Miejski stworzył największe komplikacje. Na trybunach w sektorze "C" miał zostać umieszczony niebieski plakat z harmonogramem imprez w Atlas Arenie, którego treść miała zostać wykorzystana w ewentualnej dogrywce. Plakatu nie było, kontaktu z "organizatorem" również więc cały misterny plan poszedł w ... wiadomo gdzie Dogrywka została spontanicznie utworzona, ale na pewno niesmak pozostał wśród uczestników jak domniemam - wyszło zbyt chaotycznie. W końcowym rezultacie, z pewnością żal i rozgoryczenie pozostanie w grupach, które początkowo źle poinformowałem o przyznanych im miejscach. Dogrywki aż 4 drużyn zmieniły dość mocno szyk punktowy, a ja niesłusznie już na początku wyznaczyłem według punktacji drużynę na 3 miejscu podium za co pozostaje mi tylko i wyłącznie zlinczowanie i samookaleczenie Mam nadzieję, że przebieg całego wydarzenia wszystkim się spodobał mimo niedociągnięć. Za apteczki motocyklowe oraz chusty warto podziękować Tomkowi @Spons78, który był inicjatorem stworzenia takich podarunków. Wszystkim przybyłym współorganizatorom chwała za poświęcony czas. Dla niewtajemniczonych informuję, że za 1-miejsce na podium, najlepsza drużyna otrzymała paczkę o wartości blisko 2000 PLN, co dało wynik 400 PLN/os. Czy warto było? Chętnie przeczytam Wasze opinie, uwagi, sugestie na temat przebiegu imprezy Edytowane 19 Września 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Hmmmm... Grupa biała powinna dostać dodatkowe punkty bo my mamy fote z atlas areny z sektoru C gdzie był przyklejony " plakat" z harmonogramem imprez Edytowane 19 Września 2015 przez Kande (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Prześlij mi proszę zdjęcie na PW, czy to nie czasem fotka kartki z wypisanymi imprezami markerem? Bo takowa została "dowieszona" już w trakcie dnia. O dodatkowych punktach niestety nie ma mowy, ponieważ ten harmonogram miał zostać wykorzystany tylko na potrzeby dogrywki, a Wy znaleźliście się poza podium w pierwszym etapie punktowania 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Tak to ta dowieszona kartka A z tymi punktami to się śmieje przecież. Było super, mimo że mieliśmy mały incydent na trasie. Dzięki dla organizatorów za super imprezę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Impreza super, fajne zwiedzanie ciekawych miejsc w Łodzi, miłe spędzony czas a na dodatek rywalizacja o punkty.Swietna zabawa -najbardziej podobało mi się w Centrum dialogu jak cztery grupy w kombinezonach po parku hasali robiąc swoje zadania, na pewno fajnie to wyglądało :-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi