PięknyMarian Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Teraz XLMOTO robi zarąbistą wyprzedaż na stojaki - http://www.xlmoto.pl/stojak-motocyklowy-przod-proworks-2-in-1?p=9,90 Stojak 2 w 1 za 89 zł. Jedynie darmowa przesyłka jest od 250 ale moim zdaniem nawet znane nam na forum sklepy motocyklowe powinny kupić sobie z 5 sztuk. Sprzedając za 120 miały by i tak 30 na sztuce i na to czekałam! dziękuje za info bo zaglądałam tam jeszcze kilka dni temu i promocji nie było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jeśli ktoś zamawia ten stojak to też bym sie przyłączył ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baal Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tu masz linka - możesz sobie wybrać http://www.twenga.pl/podnosnik-motocyklowy.html ja uważam jednak że motong powinien zimować całkowicie nie stykając się kołami z powierzchnią, takie podnośniki na tylną ośkę są co prawda mobilniejsze - ale moim zdaniem lepszy jest ten podnoszący cały motong acha trzeba pamiętać żeby dobrać podnośnik do wagi motonga oraz min prześwit pod motongiem żeby pasował do podsunięcia podnośnika pod niego (przy tych wyżej osadzonych nie ma problemu, ale do mojego VTX1300C musiałem szukać niższego) poza tym taki motong na podnośniku - jest bardzo mobilny - możesz nim jeździć po całym garażu i wstawić go w sam najodleglejszy kąt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarvas Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jako że czas zimowania nieubłaganie się zbliża, zgodnie za poradą Kosmatego postanowiłem zakupić przedni stojak z bolcami wchodzącymi w lagi. Tylko pytanie, czy rozstaw lag 200mm to standard? Bo tego wymiaru nie udało mi się znaleźć nawet w hondowskiej książce serwisowej. Z gory dzięki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 praktycznie każdy stojak ma regulacje rozstawu wiec podejdzie pod każde moto 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarvas Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 No z tymi przednimi niestety nie jest tak kolorowo ;P Jako że ten który masz zgodnie z postem wyżej I tego co mówiłeś w sklepie jest wuja warty to słuchając się mądrzejszych rozglądam się za takim co wchodzi w lagi. Znalazłem jeden na allegro (nr aukcji 5240339828 - niestety stąd skąd piszę coś się krzaczy z dodawaniem linków :/ ), ale on nie jest regulowany I jest pod rozstaw 200mm. Stąd moje pytanie czy jest to standard w motocyklach bo w instrukcji serwisowej nie znalazłem tego wymiaru. Jeśli nie macie pojęcia to po prostu zmierzę przy okazji weekendowej zmiany tłumika 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A jaki stojak będzie stabilniejszy na tył? Z łapkami pod wahacz czy z haczykami pod rolki wahacza? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelnext22 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pod rolki będzie ok. Mam taki pod wachacz i czasem moto się przesuwa ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A jaki stojak będzie stabilniejszy na tył? Z łapkami pod wahacz czy z haczykami pod rolki wahacza? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Jeżeli masz możliwość zamontowania rolek w wahaczu, to zdecydowanie bierz taki. Według mnie jest o wiele stabilniejszy. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja kupiłem sobie ostatnio zestaw na przód i tył. Tylny ma łapki pod wahacz i ja jestem z niego zadowolony. Moto stoi stabilnie. Próbowałem bujać motocyklem i też wszystko było ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ale z rolkami z tyłu, napewno fajniej by wyglądała 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ale z rolkami z tyłu, napewno fajniej by wyglądała No przecież będą;dWracając do podnośników, jakbyś chciał jakiś namiar to pisz pw;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi