Robcio Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Gdzie w łodzi można dorobić takie przewody nie chcę helli 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Xrv Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 (edited) Oszczęadzasz na interpunkcji, czy z lenistwa nie używasz tych znaczków? Ja wiem, nawet "gimbaza" się domyśli o co chodzi, ale do diabła szanujmy nasz język... Jeszcze trochę i spacji nie będziemy używać... Edited September 5, 2015 by Dawid Xrv (see edit history) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 dobrze poprawie się 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 http://motocykle-lodz.pl/topic/1433-przewody-hamulcowe-w-oplocie/ post na pierwszej stronie, nie każ mi szukać nawet tego. ewentualnie http://bfy.tw/1fzM 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted September 17, 2015 Author Report Share Posted September 17, 2015 serdeczne dzięki nie dla każdego net to żywioł fajna sprawa ale szkoda czasu lepiej zwiedzać świat są miejsca gdzie netu niet a ludzie pomagają z ochotą i nie oceniają tylko pomagają 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 spoko spoko, po prostu wystarczylo wrzucić w wyszukiwarkę hasło. jak widać tematy mają identyczne tytuły nawet 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted September 24, 2015 Author Report Share Posted September 24, 2015 ale bieda w tej łodzi nic się ludziom nie opłaca ,zaprowadziłem do serwisu bmw i niespodzianka przewody trw 100 za przewód cena jak na aso rozsądna 1,5 h i gotowe 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Siema Robert jak Ci się jeździ po zmianie przewodów, duża różnica przy hamowaniu? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boodgee Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 ale bieda w tej łodzi nic się ludziom nie opłaca ,zaprowadziłem do serwisu bmw i niespodzianka przewody trw 100 za przewód cena jak na aso rozsądna 1,5 h i gotowe Wymieniałeś całość P+T? Jaki był całkowity koszt z robocizną, płynem, itp.? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts