Robcio Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Gdzie w łodzi można dorobić takie przewody nie chcę helli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Oszczęadzasz na interpunkcji, czy z lenistwa nie używasz tych znaczków? Ja wiem, nawet "gimbaza" się domyśli o co chodzi, ale do diabła szanujmy nasz język... Jeszcze trochę i spacji nie będziemy używać... Edytowane 5 Września 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 dobrze poprawie się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 http://motocykle-lodz.pl/topic/1433-przewody-hamulcowe-w-oplocie/ post na pierwszej stronie, nie każ mi szukać nawet tego. ewentualnie http://bfy.tw/1fzM 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 serdeczne dzięki nie dla każdego net to żywioł fajna sprawa ale szkoda czasu lepiej zwiedzać świat są miejsca gdzie netu niet a ludzie pomagają z ochotą i nie oceniają tylko pomagają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 spoko spoko, po prostu wystarczylo wrzucić w wyszukiwarkę hasło. jak widać tematy mają identyczne tytuły nawet 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 ale bieda w tej łodzi nic się ludziom nie opłaca ,zaprowadziłem do serwisu bmw i niespodzianka przewody trw 100 za przewód cena jak na aso rozsądna 1,5 h i gotowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Siema Robert jak Ci się jeździ po zmianie przewodów, duża różnica przy hamowaniu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 ale bieda w tej łodzi nic się ludziom nie opłaca ,zaprowadziłem do serwisu bmw i niespodzianka przewody trw 100 za przewód cena jak na aso rozsądna 1,5 h i gotowe Wymieniałeś całość P+T? Jaki był całkowity koszt z robocizną, płynem, itp.? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi