_elvis_ Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 (edited) Witam serdecznie, Chciałem się z Wami podzielić moimi ostatnimi filmikami Najlepiej pasują do wieczornego piwka przed kompem Jeden z wieczorno-nocnej objazdówce po Łodzi, drugi z jednodniowego tripu w kierunku Jury Krakowsko-Częstochowskiej (zakręty, zamki i motungi) Enjoy !!! Edited November 8, 2015 by _elvis_ (see edit history) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Dobra robota Sam zakończyłem sierpień wizytą w Jurze i na drogach w okolicach Orlich Gniazd - to był przepiękny wypad. Chociaż maskowanie twarzy automatem przywodzi na myśl kronikę policyjną albo program 997 Czym montujesz materiał? 0 Quote KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted September 5, 2015 Author Report Share Posted September 5, 2015 Dzięki Cenzura jak cenzura jeśli ktoś chce być anonimowy to go pixeluje Montaż w adobe elements 11, uczyłem się robić filmy na movie makerze i trochę w pinacle 18. Adobe jakoś najbardziej mi podchodzi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted September 27, 2015 Author Report Share Posted September 27, 2015 (edited) Nowy filmik z wypadu na Red Bull 111 Megawatt 2015. Kilka ujęć z trasy i z samej imprezy. Jak ktoś nie był, warto obejrzeć Miłego oglądniania! Edited November 8, 2015 by _elvis_ (see edit history) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3DNAR Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Kmerke daj troch wyżej 0 Quote Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frager Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Elegancko! Z filmiku wnioskuję, że się podobała wizyta jako widz Ja jako zawodnik do dziś mam w sobie sporo emocji związanych z tym eventem i odliczam dni do kolejnej edycji 0 Quote you will never know me, you can only follow me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted September 28, 2015 Author Report Share Posted September 28, 2015 Kmerke daj troch wyżej heh no właśnie w drodze do Bełchatowa troszkę mi uciekła za późno się zorientowałem. Jeśli chodzi o samą imprezę warto podjechać i pooglądać. Sama kopalnia robi za***isty klimat. Warunki raczej idealne na te zawody Widać było po chłopakach, że już trochę bez siły jadą Ja to bym pewnie padł po pierwszych 5km 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Elvis jakim programem montujesz filmiki? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Elvis jakim programem montujesz filmiki? Weź głęboki oddech, odpręż się i przeczytaj jeszcze raz od początku cały, jakże rozbudowany, wątek Dasz radę, trzymamy wszyscy kciuki 1 Quote KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Faktycznie jest napisane chyba czas kupić okulary 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 Przygotowałem taką krótką kompilację zdarzeń drogowych. Materiał uchwycony w motosezonie 2015. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebol Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 (edited) Konstantynów taki niebezpieczny Edited November 15, 2015 by Suchy-wolk (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seqena Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Witam Was! Bezpłatne nagramy ujęcia z drona w jakości FHD, 4k!!Szukamy ciekawych pomysłów na nagrania z lotu ptaka jak i przy pomocy ręcznego stabilizatora obrazu, wszystko nieodpłatnie w ramach możliwości wykorzystania nagranego materiału do naszych celów promocyjnych. Interesują nas głównie dość dynamiczne pomysły w ciekawych miejscach jak również kręcenie ciekawych ujęć do filmów amatorskich, ale każdy inny pomysł weźmiemy pod uwagę.Posiadamy stosowne umiejętności i uprawnienia oraz profesjonalny sprzęt.Jeśli myślisz że Twój pomysł jest ciekawy napisz do nas 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Może przyjedziecie z dronem 6 grudnia, nagrać akcję MotoMikołajową? 1 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted November 15, 2015 Author Report Share Posted November 15, 2015 Konstantynów taki niebezpieczny Kanzas jak dziki zachód Tam trzeba zawsze uważać albo ludzie w ostatniej chwili skręcają albo jakiś cygan nagle sobie przypomni że chce przejść na drugą stronę Z dronem ciekawa propozycja. Można pomyśleć nad jakimiś ciekawymi ujęciami. Perspektywa drona to zupełnie inna bajka Szkoda, że sezon już się kończy i w zasadzie tak jak Suchy pisze zostały tylko pojedyńcze imprezy. Na motomikołajach może dynamicznych ujęć nie będzie ale motungi w zimowej scenerii w takiej inicjatywie mogą ciekawie wyglądać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted November 21, 2015 Author Report Share Posted November 21, 2015 (edited) Łódzkie motovlogi cd.. Dzisiaj tak trochę inaczej, zresztą zobaczcie sobie sami Pierwsze nagranie z głosem Edited November 21, 2015 by _elvis_ (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted November 25, 2015 Author Report Share Posted November 25, 2015 Energetyzujący jesienny wypad za miasto na północ od Łodzi. Piwo do ręki, głośniki na maxxxa ! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted January 8, 2016 Author Report Share Posted January 8, 2016 Dziś chciałem zaprezentować nowy filmik z Łódzkich tras Motungowych. Tym razem powędrowaliśmy nad Wisłę Czasy zdecydowanie lepsze jeśli chodzi o pogodę - okolice sierpnia;) Niestraszny deszcz i korki oraz odrobina przygody Enjoy!!! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Cool. Fajne wycieczki widzę robisz, więc jak jakieś plany będą w sezonie, dawaj cynk 0 Quote W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted January 8, 2016 Author Report Share Posted January 8, 2016 a bardzo chętnie;) trzeba jeszcze trochę przezimować niestety... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDDoggY Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Szybko minie zima i będzie wiosna,a teraz można powspominać sezon... a co do wycieczek do dołączam do Jacka dawaj znać to pojeździ się w ciekawe okolice z dobrym towarzystwie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Przygotowałem taką krótką kompilację zdarzeń drogowych. Materiał uchwycony w motosezonie 2015. Bardzo Mi się podobało! Zwłaszcza Statoil w Pabianicach Z punktu właściciela pojazdu to bym się wqrwił... 0 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted February 21, 2016 Author Report Share Posted February 21, 2016 Mam nowy filmik! już ostatni z sezonu 2015. Tym razem wypad do Konewki i Inowłodza. Zainteresowanych zapraszam a już niedługo (mam nadzieję) nowe nagrania z rozpoczęcia sezonu 2016 (kiedy przestanie padać!!!). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3DNAR Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Tutaj krótka sklejka ze spociku a potem wieczorny przelot przez Włókniarzy i Górną 0 Quote Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Link to comment Share on other sites More sharing options...
_elvis_ Posted March 27, 2016 Author Report Share Posted March 27, 2016 Nowy filmik na youtube! Tym razem miałem przyjemność jeździć nowiutką Yamahą WR125. Off-road to raczej nowość dla mnie ale trzeba było wytestować właściwości terenowe sprzęta. Miłego oglądania! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts