_elvis_ Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Witam serdecznie, Chciałem się z Wami podzielić moimi ostatnimi filmikami Najlepiej pasują do wieczornego piwka przed kompem Jeden z wieczorno-nocnej objazdówce po Łodzi, drugi z jednodniowego tripu w kierunku Jury Krakowsko-Częstochowskiej (zakręty, zamki i motungi) Enjoy !!! Edytowane 8 Listopada 2015 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dobra robota Sam zakończyłem sierpień wizytą w Jurze i na drogach w okolicach Orlich Gniazd - to był przepiękny wypad. Chociaż maskowanie twarzy automatem przywodzi na myśl kronikę policyjną albo program 997 Czym montujesz materiał? 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dzięki Cenzura jak cenzura jeśli ktoś chce być anonimowy to go pixeluje Montaż w adobe elements 11, uczyłem się robić filmy na movie makerze i trochę w pinacle 18. Adobe jakoś najbardziej mi podchodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Nowy filmik z wypadu na Red Bull 111 Megawatt 2015. Kilka ujęć z trasy i z samej imprezy. Jak ktoś nie był, warto obejrzeć Miłego oglądniania! Edytowane 8 Listopada 2015 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kmerke daj troch wyżej 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Elegancko! Z filmiku wnioskuję, że się podobała wizyta jako widz Ja jako zawodnik do dziś mam w sobie sporo emocji związanych z tym eventem i odliczam dni do kolejnej edycji 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kmerke daj troch wyżej heh no właśnie w drodze do Bełchatowa troszkę mi uciekła za późno się zorientowałem. Jeśli chodzi o samą imprezę warto podjechać i pooglądać. Sama kopalnia robi za***isty klimat. Warunki raczej idealne na te zawody Widać było po chłopakach, że już trochę bez siły jadą Ja to bym pewnie padł po pierwszych 5km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Elvis jakim programem montujesz filmiki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Elvis jakim programem montujesz filmiki? Weź głęboki oddech, odpręż się i przeczytaj jeszcze raz od początku cały, jakże rozbudowany, wątek Dasz radę, trzymamy wszyscy kciuki 1 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Faktycznie jest napisane chyba czas kupić okulary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Przygotowałem taką krótką kompilację zdarzeń drogowych. Materiał uchwycony w motosezonie 2015. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Konstantynów taki niebezpieczny Edytowane 15 Listopada 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seqena Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam Was! Bezpłatne nagramy ujęcia z drona w jakości FHD, 4k!!Szukamy ciekawych pomysłów na nagrania z lotu ptaka jak i przy pomocy ręcznego stabilizatora obrazu, wszystko nieodpłatnie w ramach możliwości wykorzystania nagranego materiału do naszych celów promocyjnych. Interesują nas głównie dość dynamiczne pomysły w ciekawych miejscach jak również kręcenie ciekawych ujęć do filmów amatorskich, ale każdy inny pomysł weźmiemy pod uwagę.Posiadamy stosowne umiejętności i uprawnienia oraz profesjonalny sprzęt.Jeśli myślisz że Twój pomysł jest ciekawy napisz do nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Może przyjedziecie z dronem 6 grudnia, nagrać akcję MotoMikołajową? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Konstantynów taki niebezpieczny Kanzas jak dziki zachód Tam trzeba zawsze uważać albo ludzie w ostatniej chwili skręcają albo jakiś cygan nagle sobie przypomni że chce przejść na drugą stronę Z dronem ciekawa propozycja. Można pomyśleć nad jakimiś ciekawymi ujęciami. Perspektywa drona to zupełnie inna bajka Szkoda, że sezon już się kończy i w zasadzie tak jak Suchy pisze zostały tylko pojedyńcze imprezy. Na motomikołajach może dynamicznych ujęć nie będzie ale motungi w zimowej scenerii w takiej inicjatywie mogą ciekawie wyglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Łódzkie motovlogi cd.. Dzisiaj tak trochę inaczej, zresztą zobaczcie sobie sami Pierwsze nagranie z głosem Edytowane 21 Listopada 2015 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Energetyzujący jesienny wypad za miasto na północ od Łodzi. Piwo do ręki, głośniki na maxxxa ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dziś chciałem zaprezentować nowy filmik z Łódzkich tras Motungowych. Tym razem powędrowaliśmy nad Wisłę Czasy zdecydowanie lepsze jeśli chodzi o pogodę - okolice sierpnia;) Niestraszny deszcz i korki oraz odrobina przygody Enjoy!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cool. Fajne wycieczki widzę robisz, więc jak jakieś plany będą w sezonie, dawaj cynk 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 a bardzo chętnie;) trzeba jeszcze trochę przezimować niestety... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Szybko minie zima i będzie wiosna,a teraz można powspominać sezon... a co do wycieczek do dołączam do Jacka dawaj znać to pojeździ się w ciekawe okolice z dobrym towarzystwie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Przygotowałem taką krótką kompilację zdarzeń drogowych. Materiał uchwycony w motosezonie 2015. Bardzo Mi się podobało! Zwłaszcza Statoil w Pabianicach Z punktu właściciela pojazdu to bym się wqrwił... 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mam nowy filmik! już ostatni z sezonu 2015. Tym razem wypad do Konewki i Inowłodza. Zainteresowanych zapraszam a już niedługo (mam nadzieję) nowe nagrania z rozpoczęcia sezonu 2016 (kiedy przestanie padać!!!). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tutaj krótka sklejka ze spociku a potem wieczorny przelot przez Włókniarzy i Górną 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Nowy filmik na youtube! Tym razem miałem przyjemność jeździć nowiutką Yamahą WR125. Off-road to raczej nowość dla mnie ale trzeba było wytestować właściwości terenowe sprzęta. Miłego oglądania! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi