_elvis_ Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Witam serdecznie, Chciałem się z Wami podzielić moimi ostatnimi filmikami Najlepiej pasują do wieczornego piwka przed kompem Jeden z wieczorno-nocnej objazdówce po Łodzi, drugi z jednodniowego tripu w kierunku Jury Krakowsko-Częstochowskiej (zakręty, zamki i motungi) Enjoy !!! Edytowane 8 Listopada 2015 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj
Zet Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Dobra robota Sam zakończyłem sierpień wizytą w Jurze i na drogach w okolicach Orlich Gniazd - to był przepiękny wypad. Chociaż maskowanie twarzy automatem przywodzi na myśl kronikę policyjną albo program 997 Czym montujesz materiał? 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA
_elvis_ Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Dzięki Cenzura jak cenzura jeśli ktoś chce być anonimowy to go pixeluje Montaż w adobe elements 11, uczyłem się robić filmy na movie makerze i trochę w pinacle 18. Adobe jakoś najbardziej mi podchodzi 0 Cytuj
_elvis_ Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Nowy filmik z wypadu na Red Bull 111 Megawatt 2015. Kilka ujęć z trasy i z samej imprezy. Jak ktoś nie był, warto obejrzeć Miłego oglądniania! Edytowane 8 Listopada 2015 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Kmerke daj troch wyżej 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Frager Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Elegancko! Z filmiku wnioskuję, że się podobała wizyta jako widz Ja jako zawodnik do dziś mam w sobie sporo emocji związanych z tym eventem i odliczam dni do kolejnej edycji 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
_elvis_ Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Kmerke daj troch wyżej heh no właśnie w drodze do Bełchatowa troszkę mi uciekła za późno się zorientowałem. Jeśli chodzi o samą imprezę warto podjechać i pooglądać. Sama kopalnia robi za***isty klimat. Warunki raczej idealne na te zawody Widać było po chłopakach, że już trochę bez siły jadą Ja to bym pewnie padł po pierwszych 5km 0 Cytuj
Guzik Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Elvis jakim programem montujesz filmiki? 0 Cytuj
Zet Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Elvis jakim programem montujesz filmiki? Weź głęboki oddech, odpręż się i przeczytaj jeszcze raz od początku cały, jakże rozbudowany, wątek Dasz radę, trzymamy wszyscy kciuki 1 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA
Guzik Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Faktycznie jest napisane chyba czas kupić okulary 1 Cytuj
_elvis_ Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Przygotowałem taką krótką kompilację zdarzeń drogowych. Materiał uchwycony w motosezonie 2015. 4 Cytuj
Sebol Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Konstantynów taki niebezpieczny Edytowane 15 Listopada 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
seqena Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam Was! Bezpłatne nagramy ujęcia z drona w jakości FHD, 4k!!Szukamy ciekawych pomysłów na nagrania z lotu ptaka jak i przy pomocy ręcznego stabilizatora obrazu, wszystko nieodpłatnie w ramach możliwości wykorzystania nagranego materiału do naszych celów promocyjnych. Interesują nas głównie dość dynamiczne pomysły w ciekawych miejscach jak również kręcenie ciekawych ujęć do filmów amatorskich, ale każdy inny pomysł weźmiemy pod uwagę.Posiadamy stosowne umiejętności i uprawnienia oraz profesjonalny sprzęt.Jeśli myślisz że Twój pomysł jest ciekawy napisz do nas 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Może przyjedziecie z dronem 6 grudnia, nagrać akcję MotoMikołajową? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
_elvis_ Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Konstantynów taki niebezpieczny Kanzas jak dziki zachód Tam trzeba zawsze uważać albo ludzie w ostatniej chwili skręcają albo jakiś cygan nagle sobie przypomni że chce przejść na drugą stronę Z dronem ciekawa propozycja. Można pomyśleć nad jakimiś ciekawymi ujęciami. Perspektywa drona to zupełnie inna bajka Szkoda, że sezon już się kończy i w zasadzie tak jak Suchy pisze zostały tylko pojedyńcze imprezy. Na motomikołajach może dynamicznych ujęć nie będzie ale motungi w zimowej scenerii w takiej inicjatywie mogą ciekawie wyglądać 1 Cytuj
_elvis_ Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Łódzkie motovlogi cd.. Dzisiaj tak trochę inaczej, zresztą zobaczcie sobie sami Pierwsze nagranie z głosem Edytowane 21 Listopada 2015 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
_elvis_ Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 Energetyzujący jesienny wypad za miasto na północ od Łodzi. Piwo do ręki, głośniki na maxxxa ! 0 Cytuj
_elvis_ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dziś chciałem zaprezentować nowy filmik z Łódzkich tras Motungowych. Tym razem powędrowaliśmy nad Wisłę Czasy zdecydowanie lepsze jeśli chodzi o pogodę - okolice sierpnia;) Niestraszny deszcz i korki oraz odrobina przygody Enjoy!!! 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cool. Fajne wycieczki widzę robisz, więc jak jakieś plany będą w sezonie, dawaj cynk 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
_elvis_ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 a bardzo chętnie;) trzeba jeszcze trochę przezimować niestety... 0 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Szybko minie zima i będzie wiosna,a teraz można powspominać sezon... a co do wycieczek do dołączam do Jacka dawaj znać to pojeździ się w ciekawe okolice z dobrym towarzystwie 2 Cytuj
Rogal Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Przygotowałem taką krótką kompilację zdarzeń drogowych. Materiał uchwycony w motosezonie 2015. Bardzo Mi się podobało! Zwłaszcza Statoil w Pabianicach Z punktu właściciela pojazdu to bym się wqrwił... 0 Cytuj ...
_elvis_ Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Mam nowy filmik! już ostatni z sezonu 2015. Tym razem wypad do Konewki i Inowłodza. Zainteresowanych zapraszam a już niedługo (mam nadzieję) nowe nagrania z rozpoczęcia sezonu 2016 (kiedy przestanie padać!!!). 1 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Tutaj krótka sklejka ze spociku a potem wieczorny przelot przez Włókniarzy i Górną 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
_elvis_ Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Nowy filmik na youtube! Tym razem miałem przyjemność jeździć nowiutką Yamahą WR125. Off-road to raczej nowość dla mnie ale trzeba było wytestować właściwości terenowe sprzęta. Miłego oglądania! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi