Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Kto wie, że Kajetanowi pasy uratowały życie na pierwszym jego rajdzie?Ogólnopolska kampania społeczna „Mistrzowie w pasach” jest realizowana w całej Polsce. Jak ważny jest nawyk zapinania pasów bezpieczeństwa w PRAWIDŁOWY sposób, dowiedzą się ci, którzy przyjadą 4 września na PIT STOP w godz. 13.00-19.00 (stacja paliw, ul. Gliniana 10). Eksperci demonstrują, jak montować foteliki i bezpiecznie podróżować z dziećmi. Zapraszamy na spotkanie mieszkańców, gości, turystów i wielbicieli rajdów! Podróżujące dzieci bez względu na wynik inspekcji rodziców mogą liczyć na niespodzianki i prezenty.Kampania ma też na celu przekonać do zmiany postaw tych, którzy w ogóle nie chcą zapinać pasów podczas jazdy ryzykując życie swoje i innych. Niezwykle ważnym przesłaniem kampanii jest dbałość o bezpieczeństwo dzieci przewożonych w samochodach, zarówno tych młodszych, które podróżują w fotelikach, jak i i starszych, którym wystarczają pasy bezpieczeństwa. Co istotne – już weszły w życie znowelizowane przepisy w tym zakresie, a rodzice nadal nie mają stosownej wiedzy.Ambasadorem kampanii jest czterokrotny Mistrz Polski w klasyfikacji generalnej Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski – Kajetan Kajetanowicz. Będzie gościł w Łodzi!!! Film o kampanii z udziałem Kajetana Kajetanowicza: 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 "Kajetan Kajetanowicz. Będzie gościł w Łodzi!!!" Rozumiem ze to bedzie wlasnie piatek 13.00-19.00 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Na to wygląda Ja tylko udostępniłem informację przesłaną przez Krajowe Centrum Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 no to koło mnie, może wyrwę się z pracy 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ode mnie też blisko, ale niestety, jestem "we fabryce" do 19:30... Szkoda, Kajetanowicz to fajna postać, miło by było uścisnąć mu rękę. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi