Smooth Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) W czwartek 3 - września odbędzie się ślubna sesja plenerowa z udziałem użytkowniczki FŁM - Kingi ( KyngaBandit ) i jej męża Zapraszam do wzięcia udziału w tej sesji wszystkich chętnych motocyklistów Miejsce sesji: Plac Dąbrowskiego. Czas: czwartek 3 września, start około 17:30 i będziemy tam do mniej więcej 19:30. Zapraszam! Edytowane 3 Września 2015 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Fajnie ale będę w tym czasie na wykładach 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Fajnie ale będę w tym czasie na wykładach My tam będziemy przynajmniej do 19:30, jak dasz rade to wpadaj! 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Czy mój mikropocisk się nadaje? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Czy mój mikropocisk się nadaje? Jak najbardziej! 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zatem ja też postaram się być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak skończymy innym temat z ekipą z forum to podjadę myślę, że powinienem się wyrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 może uda mi sie po 18 1 Cytuj http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Może i ja podlecę swoją pełnoletnią Sunią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Szkoda bo chętnie podjechałbym ale pracuje do 20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 myśle ze koło 18:30 podbije na końcówke.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No i pusto... 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ja zajrzę ok.18 1 Cytuj Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 To ja jadę do wulkanizatora, bom gwozdzia złapał w kruszynie 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jeśli wyrobię to będę 18 ewentualnie trochę po 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jestem za 15 minut 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No i było fajnie Oby fotki były zacne, bo jak nie, to się zdenerwią młodzi 3 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KyngaBandit Opublikowano 3 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Chłopaki! Bardzo Wam dziękujemy, że znaleźliście dla nas czas i ochote przyjechać na tą sesje :-) sprawiliście mi ogromną radość pojawiając się dzisiaj :-) Łukasz - Tobie szczególnie dziękuję za pierwszą sesje jak i dzisiejszą drugą :-) z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :-) a jak się uda to udostępnie na forum jakieś zdjęcie grupowe :-) Jeszcze raz - baaardzo dziękuje :-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Napisalbym ze polecamy sie na przyszlosc :-P Ale to chyba by zle zabrzmialo :-D :-D :-D To my dziekujemy za okazje do spotkania :-) Czekamy na foty ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Heh, spokojnie, w planach zmiany małżonka nie mam ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Tak jak wyżej.....czekamy na zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Wiadomo coś o fotkach? Wywołałeś już kliszę? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dajcie autorowi trochę czasu - jako fotoreporter doskonale zdaję sobie sprawę, że zrobienie z tylu chłopa przystojnych mężczyzn w postprodukcji musi potrwać... 3 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jeszcze nie mam zdjęć, ale jak je już odbiorę to się pochwalę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Wrzuciłam zdjęcia są w mojej galerii jeszcze raz bardzo Wam dziękuję super pamiątkę będę miała! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi