Smooth Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) W czwartek 3 - września odbędzie się ślubna sesja plenerowa z udziałem użytkowniczki FŁM - Kingi ( KyngaBandit ) i jej męża Zapraszam do wzięcia udziału w tej sesji wszystkich chętnych motocyklistów Miejsce sesji: Plac Dąbrowskiego. Czas: czwartek 3 września, start około 17:30 i będziemy tam do mniej więcej 19:30. Zapraszam! Edytowane 3 Września 2015 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Buell sound
chylon Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Fajnie ale będę w tym czasie na wykładach 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Smooth Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Fajnie ale będę w tym czasie na wykładach My tam będziemy przynajmniej do 19:30, jak dasz rade to wpadaj! 0 Cytuj Buell sound
motoTomasz Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Czy mój mikropocisk się nadaje? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Smooth Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Czy mój mikropocisk się nadaje? Jak najbardziej! 0 Cytuj Buell sound
Przemmo Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Zatem ja też postaram się być 1 Cytuj
PIT Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Jak skończymy innym temat z ekipą z forum to podjadę myślę, że powinienem się wyrobić. 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 może uda mi sie po 18 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Sebol Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Może i ja podlecę swoją pełnoletnią Sunią 1 Cytuj
matttm1 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Szkoda bo chętnie podjechałbym ale pracuje do 20 0 Cytuj
slavo0505 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 myśle ze koło 18:30 podbije na końcówke.. 1 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 No i pusto... 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Suchy-wolk Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Ja zajrzę ok.18 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
motoTomasz Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 To ja jadę do wulkanizatora, bom gwozdzia złapał w kruszynie 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Jonek Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Jeśli wyrobię to będę 18 ewentualnie trochę po 18 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 No i było fajnie Oby fotki były zacne, bo jak nie, to się zdenerwią młodzi 3 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KyngaBandit Opublikowano 3 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Chłopaki! Bardzo Wam dziękujemy, że znaleźliście dla nas czas i ochote przyjechać na tą sesje :-) sprawiliście mi ogromną radość pojawiając się dzisiaj :-) Łukasz - Tobie szczególnie dziękuję za pierwszą sesje jak i dzisiejszą drugą :-) z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :-) a jak się uda to udostępnie na forum jakieś zdjęcie grupowe :-) Jeszcze raz - baaardzo dziękuje :-) 7 Cytuj
fred89 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 Napisalbym ze polecamy sie na przyszlosc :-P Ale to chyba by zle zabrzmialo :-D :-D :-D To my dziekujemy za okazje do spotkania :-) Czekamy na foty ;-) 2 Cytuj
KyngaBandit Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 Heh, spokojnie, w planach zmiany małżonka nie mam ☺ 0 Cytuj
Jonek Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 Tak jak wyżej.....czekamy na zdjęcia 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 Wiadomo coś o fotkach? Wywołałeś już kliszę? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Zet Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 Dajcie autorowi trochę czasu - jako fotoreporter doskonale zdaję sobie sprawę, że zrobienie z tylu chłopa przystojnych mężczyzn w postprodukcji musi potrwać... 3 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA
KyngaBandit Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 Jeszcze nie mam zdjęć, ale jak je już odbiorę to się pochwalę 0 Cytuj
KyngaBandit Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Wrzuciłam zdjęcia są w mojej galerii jeszcze raz bardzo Wam dziękuję super pamiątkę będę miała! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi