Skocz do zawartości

Sv 650 Olx

renpa1971

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie, jako, że nadal nie znalazłem nic interesującego w okolicy co mieściłoby się w moim budżecie, postanowiłem poszukać czegoś dalej. Znalazłem fajną SV, jednak sam po zdjęciach nie potrafię za dużo o niej powiedzieć. Na forum SV jakoś nie kwapią się do pomocy.

http://otomoto.pl/oferta/suzuki-sv-sv-650-n-ID6yc91z.html#b2381959ea

Jak widać bak trochę pogięty, ale mi to nie przeszkadza zbytnio. Zmieniona kierownica, lusterka, manetki - to moze trochę martwić, jednak sporo osób tak robi. Chętnie bym po nią podjechał, ale gdybym miał 100km, aż tak daleko w ciemno jechać cieżko. Także może ktoś coś wyłapie. Dzięki za pomoc ;)

Hmmmm, czytam ten temat i czytam i chłopaki dążą do jednego słusznego wniosku. Zdjecia sa porobione pod sprzedaż i nie powiedzą Ci tego co możesz stwierdzić przy osobistych oględzinach i jeździe! Nie raz było tak, ze moto prezentuje sie w pyte zarąbiści a po przejażdżce znosi bo łożysko główki ramy wyrąbane, hamulce jak w romeccie i cieknie z lagów.

Widzę ze modelem sie interesujesz, wiec wiele wiecej nikt Ci nie powie niż to co sam zobaczysz.

Skup sie na okolicy, sezon sie praktycznie skończył wiec masz sporo czasu na poszukiwanie i odświeżanie ogłoszeń. Nie skupiaj sie na dodatkach tylko na szczegółach mówiących o oryginalności przebiegu. Nie kupuj kota w worku, jak ktoś niechce dać na jazdę próbna nawet jak wykładasz kase, to bardzo prawdopodobne ze coś ukrywa. Sprawdź elementy eksploatacyjne - grubość klocków, czy tarcze maja rant, jaki jest kolor płynu hamulcowego, kiedy był zmieniany olej w lagach a nawet zapytaj czy kiedys były robione luzy zaworowe. Im wiecej rzeczy do wymiany tym wiecej wydasz a jak wiadomo grosz do grosza i uzbiera sie.....

Powodzenia w poszukiwaniach a jak już znajdziesz pochwal sie w odpowiednim dziale :smile:

...