Łowca Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Mam na imię Jacek, swoją przygodę z motocyklami, motorowerami zacząłem bardzo wcześnie, bo już w dzieciństwie przygarnąłem zepsutego Rometa od sąsiada kumpla i razem z bratem wskrzesiliśmy go. Potem był Simson S51 Enduro, przejażdżki MZ'tami i WSK'ami a potem... długa przerwa z powodu braku funduszy i przeciwności losu. Po wielu latach udało mi się spełnić moje największe marzenie: w listopadzie tamtego roku zdałem prawko na kat. A, a w grudniu zakupiłem Suzuki Bandita GSF600 wersja S Co prawda pochodzę z Bełchatowa, obecnie mieszkam w Piotrkowie, ale właśnie jestem w czasie przeprowadzki do Łodzi i planuje tutaj spędzić resztę życia . I związku z tym chce poznać tutejszą ekipę Pozdro dla wszystkich, LWG 1 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Powitać najłatwiej będziesz miał w czwartki na spotach pod halą 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Łowca Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jak tylko sprowadzę Bandziora do Łodzi to na pewno się pojawię 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Łowca Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Cześć BTW ImageUploadedByTapatalk1440852964.510084.jpg Hehe los tak chciał :D 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
tajnywspółpracownik Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witaj!!! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi