Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 no Panowie, to przygarniać na plecak - załatwiłem Wam link Haha znając życie nikt się nie odezwie Ale warto spróbować.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nie zdziw się .......................... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Patka a mama nie chciała by pojeździć ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 jaquzie - do tej pory wyśmiewałem BMW bo miałem np. XTZ 1200 i inne japan bikes ale przyznaję się do błędu i zmieniam zdanie - GS 1200 is COOOOOLLLL Patka_LWG bardzo długo będziesz słuchać teksty tego typu ale cóż trzeba wstrzymać emocje i robić swoje Zacisnąć pięść i robić swoje... Ludzie zawsze gadali... Gadają... I będą gadać taka już natura człowieka Patka a mama nie chciała by pojeździć ;-)Haha moja mama i moto Mogłoby być ciekawie ale ona na 100% nastawiona na nie Więc przykro mi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nie zdziw się .......................... Jutro rano patrzę a tam bum magiczne 0 haha ^^:-(Ojj uśmiech Moja mama mnie puści sama nie wsiądzie heh taka już jest :-(Ojj uśmiech Moja mama mnie puści sama nie wsiądzie heh taka już jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witamy na forum A co do pytania to na pewnie ktoś się znajdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witamy na forum A co do pytania to na pewnie ktoś się znajdzie Mam taką malutką nadzieję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Czołem! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malar Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 witaj.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Czołem @Patka - wyluzuj - gadanie o Twoim wieku to takie stroszenie piór przez kogutów - na pewno wielu będzie chciało mieć takiego Plecaczka, tylko się krygują. Przyjmij te ich uwagi jako wyraz sympatii do Ciebie ( choć może trochę nietypowy) i pokaż się kiedyś na czwartkowym spotkaniu - na pewno będzie OK. LwG! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Powitać nie wiem co na to moja dziewczyna, ale jak będę miał wolne plecy mogę zabrać na jakiegoś czwartkowego tripa i wiekowo też nie będzię dramatu bo ja mam dopiero 21 Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Hej Jestem tu nowa na imię mi Patrycja. cześć Chyba temat zdublowany... racja, połączyłem 2 wątki (duble) i już jest jak należy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Cześć 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Czołem @Patka - wyluzuj - gadanie o Twoim wieku to takie stroszenie piór przez kogutów - na pewno wielu będzie chciało mieć takiego Plecaczka, tylko się krygują. Przyjmij te ich uwagi jako wyraz sympatii do Ciebie ( choć może trochę nietypowy) i pokaż się kiedyś na czwartkowym spotkaniu - na pewno będzie OK. LwG! Oby oby Dziś mała przejażdżka z koleżanką może czasami wpadniemy w czwartek i coś się obmyśli... I co między mną a nią 10 lat różnicy i nic nikomu nie przeszkadza Jak ktoś szuka plecaczka to zgłaszać się Powitać nie wiem co na to moja dziewczyna, ale jak będę miał wolne plecy mogę zabrać na jakiegoś czwartkowego tripa i wiekowo też nie będzię dramatu bo ja mam dopiero 21 No to dogadaj się z nią i pisz jak coś czekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Oby oby Dziś mała przejażdżka z koleżanką może czasami wpadniemy w czwartek i coś się obmyśli... I co między mną a nią 10 lat różnicy i nic nikomu nie przeszkadza Jak ktoś szuka plecaczka to zgłaszać się No to dogadaj się z nią i pisz jak coś czekam To ja wezmę koleżankę na plecak :-) Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez wielebny67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jak wielebny może to ja też chcę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 To ja wezmę koleżankę na plecak :-)Koleżanka sama lata Nie pójdzie na plecaczek Sorry Jak wielebny może to ja też chcę Ona jeździ sama nie wiem czy wam się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Hej Patrycja, witaj na forum Jeśli masz ochotę to odzywaj się na priv, ja się nie boję jak inni tutaj No i jeżdżę YZF R125 więc będziesz mogła przejechać się na wymarzonej maszynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) 👎 Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Patka_LwG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Siemanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć 1 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witaj!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Widac ze dziewczyna ambitna, odwazna i uparta ;-) Tak trzymac i dazyc do celu. A za jakis czas bedziesz miala litra i bedziesz zawstydzac innych facetow :-P Trzymam kciuki za mloda krew i nie poddawaj sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi