Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hej Jestem tu nowa na imię mi Patrycja. Przygodę z moto dopiero zacznę ponieważ w styczniu będzie dopiero 15 lat. Czekam na 16 urodziny i robię A1 wtedy przygodę zacznę na wymarzonej yamaszce yzf r125. Pewna szkółka jazdy poleciła mi to forum. Na ten czas nie posiadam motocykla. Zwracam się z pytaniem czy jest ktoś kto od czasu do czasu miałby możliwość przygarnięcia mnie jako plecaczek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witamy ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W takim wieku to chłopaki z forum będą pewnie zgody rodzica na piśmie potrzebować na wozenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Chyba temat zdublowany... Witaj Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Kande (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W takim wieku to chłopaki z forum będą pewnie zgody rodzica na piśmie potrzebować na wozenie Haha da się załatwić Dla chcącego nic trudnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W takim wieku to chłopaki z forum będą pewnie zgody rodzica na piśmie potrzebować na wozenie I prokuratora :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Szkola z Lodzi czy innego miasta obok Ł, np. Pabianic ? Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Szkola z Lodzi czy innego miasta obok Ł, np. Pabianic ? Witaj Z Łodzi Bardzo miłe Panie powiedziały mi że jeżeli szukam kogoś kto by mnie czasami przygarnął na moto to właśnie tutaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hhehhehe wkładasz kij w gniazdo os Dobrze trafiłaś. pozdrowienia i jak najwięcej doświadczeń z 2 kółkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hhehhehe wkładasz kij w gniazdo os Dobrze trafiłaś. pozdrowienia i jak najwięcej doświadczeń z 2 kółkami Dziękuję Ale widzę że mój wiek wszystkich tu rozbawia... Chyba jednak zawitam tutaj za jakiś czas... :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 I prokuratora :-D tobie na pewno Cześć plecak (Patrycja) lubisz emeryckie BMW? to dawaj do mnie lub Wielebnego ps. wiek nie ma znaczenia. liczy się wygląd.. khm, znaczy osobowość 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Podobno dziewczyna może mieć nawet 15 lat byle by staro nie wyglądała ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Spoko nie przejmuj się Ze mnie też się śmiali jak miałem 16 lat i miałem Honde V65 Magna Z miłości do 2 kółek poświęca się wszystko. Moja żona też miała 15 lat jak posiadała kawasaki ZXR 400 - to były czasy ....... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 tobie na pewno Cześć plecak (Patrycja) lubisz emeryckie BMW? to dawaj do mnie lub Wielebnego ps. wiek nie ma znaczenia. liczy się wygląd.. khm, znaczy osobowość Jako plecaczek ważne żeby wgl pojeździć nieważne czym ważne jak! Podobno dziewczyna może mieć nawet 15 lat byle by staro nie wyglądała ;-)Chyba nie rozumiem o co chodzi..W każdym razie jak ktoś szuka plecaczka a nie powodu żeby się powyśmiewać bo nie mam 30 lat to zgłaszam się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 R1200GS emeryckie ????? Kurcze mam takie i mnie się podoba ... aczkolwiek daleko mi do emeryta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Spoko nie przejmuj się Ze mnie też się śmiali jak miałem 16 lat i miałem Honde V65 Magna Z miłości do 2 kółek poświęca się wszystko. Moja żona też miała 15 lat jak posiadała kawasaki ZXR 400 - to były czasy ....... Rozumiem Jednak widzę że niektórych bawi wiek.. Ale uważam że każdy kiedyś jakoś zaczynał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nie od razu Rzym zbudowano .... I wszystko w temacie Życzę jak najlepszej przygody z moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ale tu się nikt nie wysmiewa :-D większość chętnie by powozila ale nie wszystkim wypada ;-) napewno się znajdzie ktoś w odpowiednim wieku ;-) ja kryzys wieku średniego mam jeszcze przed sobą ;-) aczkolwiek nie długo :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 R1200GS emeryckie ????? Kurcze mam takie i mnie się podoba ... aczkolwiek daleko mi do emeryta .. co jadę na swoim, to odmachują mi albo dziadki z niemcowni, albo.. wielebny więc czuję się jak ci, co mi odmachują Patrycja, Zawitaj kiedy na czwartkowym spocie, z pewnością ktoś Cię przygarnie - kwestia kasku. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ale tu się nikt nie wysmiewa :-D większość chętnie by powozila ale nie wszystkim wypada ;-) napewno się znajdzie ktoś w odpowiednim wieku ;-) ja kryzys wieku średniego mam jeszcze przed sobą ;-) aczkolwiek nie długo :-DRozumiem ale teksty typu prokurator itd...Hmm.. Do miłych nie należą .. co jadę na swoim, to odmachują mi albo dziadki z niemcowni, albo.. wielebny więc czuję się jak ci, co mi odmachują Patrycja, Zawitaj kiedy na czwartkowym spocie, z pewnością ktoś Cię przygarnie - kwestia kasku. Kask jest Spokojnie, tylko brak chętnego kto przygarnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hehehhe ja mam takie wrażenie ale jak jade VL1500 Intruder ale co do GSa to mam pozytywne odczucia. Natomiast jak wsoiadam na Z1000 z akrapovic to starsze panie żle patrzą i nie wiem czemu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Patrycja, wstaw link do facebook'a, zaraz się ktoś znajdzie zapewne Tuono, od Z1000sx bolały mnie 4 litery - to była oznaka emerycka, stąd GS - tu już nie boli 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hehehhe ja mam takie wrażenie ale jak jade VL1500 Intruder ale co do GSa to mam pozytywne odczucia. Natomiast jak wsoiadam na Z1000 z akrapovic to starsze panie żle patrzą i nie wiem czemu Bo starsze Panie uważają Ooo jaki dawca itd.. Słyszę to zawsze od babci gdy wspomnę o moto to jest zabijesz się itd... Uważają za samobójców chyba heh Nie wiem dlaczego tak jest Patrycja, wstaw link do facebook'a, zaraz się ktoś znajdzie zapewne Tuono, od Z1000sx bolały mnie 4 litery - to była oznaka emerycka, stąd GS - tu już nie boli https://facebook.com/patrycja.wilczynska.583?ref=bookmarks Proszę jest fejs Zapraszać nawet jak ktoś nie przygarnie zawsze można pogadać o moto Od takich doświadczonych jak wy mogę się sporo dowiedzieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 no Panowie, to przygarniać na plecak - załatwiłem Wam link 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 jaquzie - do tej pory wyśmiewałem BMW bo miałem np. XTZ 1200 i inne japan bikes ale przyznaję się do błędu i zmieniam zdanie - GS 1200 is COOOOOLLLL Patka_LWG bardzo długo będziesz słuchać teksty tego typu ale cóż trzeba wstrzymać emocje i robić swoje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi