Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hej Jestem tu nowa na imi臋 mi Patrycja. Przygod臋 z moto dopiero zaczn臋 poniewa偶 w styczniu b臋dzie dopiero 15 lat. Czekam na 16 urodziny i robi臋 A1 wtedy przygod臋 zaczn臋 na wymarzonej yamaszce yzf r125. Pewna szk贸艂ka jazdy poleci艂a mi to forum. Na ten czas nie posiadam motocykla. Zwracam si臋 z pytaniem czy jest kto艣 kto od czasu do czasu mia艂by mo偶liwo艣膰 przygarni臋cia mnie jako plecaczek? 0 Cytuj
Ice Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W takim wieku to ch艂opaki z forum b臋d膮 pewnie zgody rodzica na pi艣mie potrzebowa膰 na wozenie 3 Cytuj
Kande Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Chyba temat zdublowany... Witaj Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Kande (wy艣wietl histori臋 edycji) 0 Cytuj
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W takim wieku to ch艂opaki z forum b臋d膮 pewnie zgody rodzica na pi艣mie potrzebowa膰 na wozenie Haha da si臋 za艂atwi膰 Dla chc膮cego nic trudnego 0 Cytuj
wielebny67 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W takim wieku to ch艂opaki z forum b臋d膮 pewnie zgody rodzica na pi艣mie potrzebowa膰 na wozenie I prokuratora :-D 1 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Szkola z Lodzi czy innego miasta obok 艁, np. Pabianic ? 聽 Witaj 0 Cytuj
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Szkola z Lodzi czy innego miasta obok 艁, np. Pabianic ? 聽 Witaj Z 艁odzi Bardzo mi艂e Panie powiedzia艂y mi 偶e je偶eli szukam kogo艣 kto by mnie czasami przygarn膮艂 na moto to w艂a艣nie tutaj 0 Cytuj
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hhehhehe wk艂adasz kij w gniazdo os 聽 Dobrze trafi艂a艣. 聽 pozdrowienia i jak najwi臋cej do艣wiadcze艅 z 2 k贸艂kami 0 Cytuj
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hhehhehe wk艂adasz kij w gniazdo os 聽 Dobrze trafi艂a艣. 聽 pozdrowienia i jak najwi臋cej do艣wiadcze艅 z 2 k贸艂kami Dzi臋kuj臋 Ale widz臋 偶e m贸j wiek wszystkich tu rozbawia... Chyba jednak zawitam tutaj za jaki艣 czas... :/ 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 I prokuratora :-D tobie na pewno 聽 Cze艣膰 plecak (Patrycja) lubisz emeryckie BMW? to dawaj do mnie lub Wielebnego 聽 ps. wiek nie ma znaczenia. liczy si臋 wygl膮d.. khm, znaczy osobowo艣膰 1 Cytuj W uszach szum, w oczach 艂zy, a na liczniku 33 馃槅
wielebny67 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Podobno dziewczyna mo偶e mie膰 nawet 15 lat byle by staro nie wygl膮da艂a ;-) 1 Cytuj
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Spoko nie przejmuj si臋 聽 Ze mnie te偶 si臋 艣miali jak mia艂em 16 lat i mia艂em Honde V65 Magna 聽 Z mi艂o艣ci do 2 k贸艂ek po艣wi臋ca si臋 wszystko. 聽 Moja 偶ona te偶 mia艂a 15 lat jak posiada艂a kawasaki ZXR 400 - to by艂y czasy ....... 0 Cytuj
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 tobie na pewno 聽 Cze艣膰 plecak (Patrycja) lubisz emeryckie BMW? to dawaj do mnie lub Wielebnego 聽 ps. wiek nie ma znaczenia. liczy si臋 wygl膮d.. khm, znaczy osobowo艣膰 Jako plecaczek wa偶ne 偶eby wgl poje藕dzi膰 niewa偶ne czym wa偶ne jak! Podobno dziewczyna mo偶e mie膰 nawet 15 lat byle by staro nie wygl膮da艂a ;-)Chyba nie rozumiem o co chodzi..W ka偶dym razie jak kto艣 szuka plecaczka a nie powodu 偶eby si臋 powy艣miewa膰 bo nie mam 30 lat to zg艂aszam si臋 0 Cytuj
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 R1200GS emeryckie ????? 聽 Kurcze mam takie i mnie si臋 podoba ... 聽 aczkolwiek daleko mi do emeryta 0 Cytuj
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Spoko nie przejmuj si臋 聽 Ze mnie te偶 si臋 艣miali jak mia艂em 16 lat i mia艂em Honde V65 Magna 聽 Z mi艂o艣ci do 2 k贸艂ek po艣wi臋ca si臋 wszystko. 聽 Moja 偶ona te偶 mia艂a 15 lat jak posiada艂a kawasaki ZXR 400 - to by艂y czasy ....... Rozumiem Jednak widz臋 偶e niekt贸rych bawi wiek.. Ale uwa偶am 偶e ka偶dy kiedy艣 jako艣 zaczyna艂... 0 Cytuj
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nie od razu Rzym zbudowano .... 聽 聽 I wszystko w temacie 聽 聽 呕ycz臋 jak najlepszej przygody z moto 0 Cytuj
wielebny67 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ale tu si臋 nikt nie wysmiewa :-D wi臋kszo艣膰 ch臋tnie by powozila ale nie wszystkim wypada ;-) napewno si臋 znajdzie kto艣 w odpowiednim wieku ;-) ja kryzys wieku 艣redniego mam jeszcze przed sob膮 ;-) aczkolwiek nie d艂ugo :-D 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 R1200GS emeryckie ????? 聽 Kurcze mam takie i mnie si臋 podoba ... 聽 aczkolwiek daleko mi do emeryta .. co jad臋 na swoim, to odmachuj膮 mi albo dziadki z niemcowni, albo.. wielebny wi臋c czuj臋 si臋 jak ci, co mi odmachuj膮 聽 Patrycja, Zawitaj kiedy na czwartkowym spocie, z pewno艣ci膮 kto艣 Ci臋 przygarnie - kwestia kasku. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach 艂zy, a na liczniku 33 馃槅
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ale tu si臋 nikt nie wysmiewa :-D wi臋kszo艣膰 ch臋tnie by powozila ale nie wszystkim wypada ;-) napewno si臋 znajdzie kto艣 w odpowiednim wieku ;-) ja kryzys wieku 艣redniego mam jeszcze przed sob膮 ;-) aczkolwiek nie d艂ugo :-DRozumiem ale teksty typu prokurator itd...Hmm.. Do mi艂ych nie nale偶膮 .. co jad臋 na swoim, to odmachuj膮 mi albo dziadki z niemcowni, albo.. wielebny wi臋c czuj臋 si臋 jak ci, co mi odmachuj膮 聽 Patrycja, Zawitaj kiedy na czwartkowym spocie, z pewno艣ci膮 kto艣 Ci臋 przygarnie - kwestia kasku. Kask jest Spokojnie, tylko brak ch臋tnego kto przygarnie 0 Cytuj
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hehehhe ja mam takie wra偶enie ale jak jade VL1500 Intruder ale co do GSa to mam pozytywne odczucia. 聽 Natomiast jak wsoiadam na Z1000 z akrapovic to starsze panie 偶le patrz膮 i nie wiem czemu 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Patrycja, wstaw link do facebook'a, zaraz si臋 kto艣 znajdzie zapewne 聽 Tuono, od Z1000sx bola艂y mnie 4 litery - to by艂a oznaka emerycka, st膮d GS - tu ju偶 nie boli 0 Cytuj W uszach szum, w oczach 艂zy, a na liczniku 33 馃槅
Patka_LwG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hehehhe ja mam takie wra偶enie ale jak jade VL1500 Intruder ale co do GSa to mam pozytywne odczucia. 聽 Natomiast jak wsoiadam na Z1000 z akrapovic to starsze panie 偶le patrz膮 i nie wiem czemu Bo starsze Panie uwa偶aj膮 Ooo jaki dawca itd.. S艂ysz臋 to zawsze od babci gdy wspomn臋 o moto to jest zabijesz si臋 itd... Uwa偶aj膮 za samob贸jc贸w chyba heh Nie wiem dlaczego tak jest Patrycja, wstaw link do facebook'a, zaraz si臋 kto艣 znajdzie zapewne 聽 Tuono, od Z1000sx bola艂y mnie 4 litery - to by艂a oznaka emerycka, st膮d GS - tu ju偶 nie boli https://facebook.com/patrycja.wilczynska.583?ref=bookmarks聽 Prosz臋 jest fejs Zaprasza膰 nawet jak kto艣 nie przygarnie zawsze mo偶na pogada膰 o moto Od takich do艣wiadczonych jak wy mog臋 si臋 sporo dowiedzie膰 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 no Panowie, to przygarnia膰 na plecak - za艂atwi艂em Wam link 0 Cytuj W uszach szum, w oczach 艂zy, a na liczniku 33 馃槅
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 jaquzie - do tej pory wy艣miewa艂em BMW bo mia艂em np. XTZ 1200 i聽 inne japan bikes ale przyznaj臋 si臋 do b艂臋du i zmieniam zdanie聽 - GS 1200 is COOOOOLLLL 聽 Patka_LWG bardzo d艂ugo b臋dziesz s艂ucha膰 teksty tego typu ale c贸偶 trzeba wstrzyma膰 emocje i robi膰 swoje 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.