żyszk Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam wie ktoś czy jest kantor w Łodzi w którym mają rupie indyjskie? 0 Cytuj
Toschie Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Lepiej zabrać USD lub EURO i na miejscu wymienić. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nie wiem jak w Indiach ale w każdym innym kraju sprawdza się to co napisał @Toschie. Jadąc do Chorwacji przeliczałem wymianę na Kuny i w ogóle się nie opłacała. Wziąłem euro i wymieniłem na miejscu na lokalną walutę - ok. 7-10% zysku. Podejrzewam, że na rupii przebitka może być jeszcze większa. P.S.: do Indii proponuję USD a nie EUR. Jeśli jeszcze coś potrzebujesz to na co dzień pracuję z klientami ze wschodu (głównie Emiraty, Bangladesz, Wietnam, Afganistan, Armenia, Gruzja... ale są tez inni) więc jeśli coś więcej potrzeba mogę dopytać "tubylców" 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
żyszk Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Spoko juz wszystko wiem, na miejscu nie ma problemu z wymianą euro dolara i funta 0 Cytuj
Naczelny Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 jakbyś chciał wymienić jakieś drobne nominały po kursie bez spreadu to na forach podróżniczych ludzie często chcą wymienić kasę która im została z wyjazdów 1 Cytuj
krasus Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) spędziłem tam w różnych miejscach z naście miesięcy także jak chcesz trochę info i know how, to daj znać. Wg mnie nie ma sensu specjalnie brać gotówki do Azji, najlepsze jest konto walutowe eur/usd z kartą do niego, ale złotówkowe też daja radę. Jak masz czas przed wyjazdem to bym się za takowym rozejrzał (trza uniknąć przewalutowań) Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez krasus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Zhomer Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Hej. Mam 2000 rypie, chętnie sprzedam 505795095 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2020 On 7/2/2020 at 10:50 AM, Mariio said: Nie lepiej byłoby skorzystać z kantorów internetowych? Wydaje mi się, że teraz mało kto korzysta z tych stacjonarnych - tym bardziej, że mają większe ceny. Poza tym, online zawsze możesz być na bieżąco z kursem, tak jak tutaj https://e-kursy-walut.pl/kurs-rupii-indyjskiej/ i wymienić pieniądze w dogodnej dla siebie chwili. w pięć lat to chyba już ogarnął 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi