Kovalchuck Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Mam do was takie pytanko, padł mi licznik i chodziło o magnes oczywiście rozebraliśmy przednie koło i ślimak został zdjęty w Profi zamówiłem nowy magnes i uszczelkę... macie jakieś ważne uwagi przy zakładaniu go ponownie ? Czy po prostu zakładać jak leci ? 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Kovalchuck Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Prędkościomierz Naprawiony Wszystko działa !!! Uwagi dla potomnych : > Zdejmując pozostałości po starym magnesie najwygodniej jest połamać żeby wyczyścić obudowę ślimaka. > rdzeń magnesu jest w kształcie ,,tulei" trzeba go wcisnąć. Na początku jest ciężko i obawiałem się że nie będzie się kręcił ale nie bać się walić na siłę do końca jak wejdzie to się zacznie ładnie kręcić > a z ważnych uwag! polecił bym nie zgubić uszczelki która jest pomiędzy ślimakiem a kołem takie małe cienkie ,,cuś" chciałem dokupić nowe ale tego nawet nie było w servisówce w profi Ogólnie całość składa się łatwo prosto i przyjemnie 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
gajdziu Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Gdzie udało ci się zakupić magnes wraz z uszczelką ? 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Byłem w Profi Łódź ul. Obywatelska uszczelki koleś nie mógł nawet znaleźć z numeru VIN, dlatego założyłem starą uszczelkę z nowym magnesem (kosztował chyba 66zł) i ważne żebyś magnes kupował po numerze VIN bo się różniły te z k3 i od k4 były inne 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Rekomendowane odpowiedzi