Jump to content

Cbr 600 F1 Stukanie Startera...


Steelo
 Share

Recommended Posts

Witam sytuacja wygladala tak, odpalilem motor, pojechalem, wylaczylem i za jakis czas przy odpalaniu nie kreci tylko slychac stukanie gdy naciakam starter stuk, puszczam rowniez stuk, help. Po najtanszych kosztach bo jestem bez wyplaty a motorkiem jezdze do pracy...

 

Wybaczcie stylistyke ale pisze z telefonu.

Link to comment
Share on other sites

sprawdź ładowanie i elektromagnes-przekaźnik rozrusznika, jest podpięty grubym przewodem "+" bezpośrednio do aku i rozrusznika, dokręć klemy

Link to comment
Share on other sites

Ladowac nie laduje bo regulator jest ciachniety. Laduje co noc aku:'( a klemy zawsze dokrecam

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ladowac nie laduje bo regulator jest ciachniety. Laduje co noc aku:

Rynce opadają :blink:  No to o co chodzi, sam sobie dałes odpowiedź.

 

Sorry (pisze to bez zgryźliwości) ale po najtańszych kosztach w tym przypadku powinieneś kupić sobie bilet na autobus na jeżdżenie do pracy.

Link to comment
Share on other sites

Zasiarczyłeś akumulator (tak mi się wydaje). Teraz prócz regulatora, musisz dokupić nową baterię...

Edited by Rogal (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
  • Create New...