Reguł Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Cześć, jestem Marcin ( co za kretyńskie imię, swoją drogą...) szerzej znany jako Reguł. Jeżdżę hondą CB750. Ale nie taką zwykłą, o nie. Jest to totalny custom, zbudowany własnymi rękoma. Pocięty, wypiaskowany, przemalowany i ogołocony. Z tejże przyczyny, jak każdy szanujący sie custom, otrzymał ode mnie imię Lonestar. Wkrótce odpalamy z ziomalem komercjalną sprzedaż customów, ale o tym w innym miejscu i czasie Do zobaczenia na drodze! 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Czołem! Fajne to Twoje moto! Powodzenia z firmą! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Kovalchuck Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 siemanko 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Rambo413 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Siema Extra robota! 0 Cytuj
tajnywspółpracownik Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam!!! 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Rekomendowane odpowiedzi