boodgee Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Motoprzyjaciele i -przyjaciółki, znalazłem Viadro 1000 i prosiłbym Was o pomoc w ocenie moto: http://olx.pl/oferta/honda-varadero-xl1000-sd02-CID5-IDavJR5.html#8114664886 Powymieniałem się z właścicielem mailami i ustaliłem, że: - moto ma świeże opłaty i przegląd - VIN: VTMSD02B03E002660 (proszę o sprawdzenie, jeżeli ktoś dysponuje dostępem do odpowiednich narzędzi) - moto zostało przez właściciela osobiście ściągnięte z Holandii - coś było majstrowane z prawej strony, jakaś delikatna sprawa wywrotki parkingowej lub coś w tym stylu - delikatnie pęknięta owiewka (foto) - wymienione: olej i filtry, opony, napęd - 2 zębatki i łańcuch DID, klocki tył i przód - lagi, półka, kiera proste - nic więcej nie było robione Dodatkowe fotki: https://drive.google.com/folderview?id=0B7In16Km88BhcFpJWkM0VnA1MlU&usp=sharing Jak uważacie, warto obejrzeć, czy szukać dalej? Ile jest warta i co może być w niej do zrobienia przy takim przebiegu? Właściciel twierdzi, że nie wymaga wkładu... Dzięki za pomoc Rafał 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 na pewno masz do roboty uszczelniacze w lagach bo się pocą 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boodgee Posted August 19, 2015 Author Report Share Posted August 19, 2015 tak, tak, zapomniałem dopisać, zresztą info jest w ogłoszeniu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 na pewno masz do roboty uszczelniacze w lagach bo się pocą 100% racji,jeszcze kwestia dlaczego? Rafał,jak masz ochotę wpadnij do mnie w sobotę, popatrzysz co i jak,akurat wracam do domu.Pisz na PW. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts