osami Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć wszystkim, jestem Szymon, mam 31 lat i mieszkam w Łodzi. Tydzień temu zakupiłem swój pierwszy motor Yamaha Diversion XJ600. Prawko jest już od 4 lat ale dopiero w tym roku postanowiłem coś z tym zrobić. Pierwsze były ciuchy a potem poszukiwania sprzętu z owocnym finałem. Mam nadzieję, że przygoda z dwoma kółkami będzie się miło rozwijać. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze i może jakimś zlocie Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez osami (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Czołem - najszybciej i najbliżej - czwartek pod "niewidzialnym" samolotem przed Halą Sportową! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Bliźniak Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Kovalchuck Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Siemanko 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Karol Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Siema XJ na pierwsze moto dobrze sie sprawdzi. Ja sie nie mogę jakoś z nią rozstać, bo trochę już brakuje kucyków hehe;) 0 Cytuj
tajnywspółpracownik Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam!!! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi