Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Woodstock Rally 2012 - 2-4 Sierpnia 2012 Roku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aleksandrów może być, chyba ten rynek z parkiem będzie dobry.

Czas zbiórki : 8:00 rano, pewnie wyjazd jakies 30 minut później. Czwartek 02.08.2012

Ile nas będzie? W tej chwili widze tylko

1. Krawiec

2.Toschie

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krawiec

11

• nocnymar29

7

• Toschie

7

• lime

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym jechał ale jestem z Sieradza nie bardzo mi sie widzi cofać do łodzi

Opublikowano

Zawsze możemy spotkać się na trasie.

Opublikowano

Ustalcie trase żebym wiedzał jak jedziecie

Może: Łódż, Uniejów, Turek, Konin

Spotkalibyśmy sie w Uniejowie koło basenów.

Opublikowano

Spotkanie koło term w Uniejowie. To jest rasa nr 72 więc, Cie zgarniemy. Tylko nie wiem ile czasu zajmie dojazd.

Opublikowano

Najwyżej ja na was poczekam albo wy na mnie. Potem sie wymienimy numerami tele i sie zgadamy.

Opublikowano

Ile nas będzie?

W tej chwili widze tylko 1. Krawiec

2.Toschie

Jeśli za bardzo nie będę Was spowalniał, to:

1. Krawiec

2.Toschie

3. lime (emil)

Opublikowano

Kolego lime myślę, że nie będziesz nas spowalniał. Mój Intruz będzie obładowany tobołami i będę z plecaczkiem a plecaczek będzie chciał często robić siku, więc liczę na przerwy od czasu do czasu...

Aha! Dzwoniłem do Motowioski i wjazd, parking, pole namiotowe, herbata, kawa, Toitoie w cenie. 30zł kierowca i maszyna, 20zł pasażer. Opłata jednorazowa do końca festiwalu.

Opublikowano

Witam wszystki Motyrzstow :biggrin: To kiedy i gdzie sie ustawiamy, popieram rowniez kolege ktory zaproponowal nie szybciej niz 120 :biggrin: Dajcie znac na kom jesli mnie tu nie zlapiecie. 506740011

Opublikowano

Ja chyba jednak nie pojade.

Opublikowano

To kiedy i gdzie sie ustawiamy

Aleksandrów może być, chyba ten rynek z parkiem będzie dobry. Czas zbiórki : 8:00 rano .... Czwartek 02.08.2012

No to zbiórka w Aleksandrowie. Nie wiem gdzie jest "ten rynek" ale myślę że trafię (Aleksandrów nie jest duży) :smile:

Opublikowano

Nie mam zielonego pojecia gdzie w Aleksie jest ten parking. Zdecydowanie wolalbym umowic sie na Aleksandrowskiej na ktorejs stacji benzynowej

Opublikowano

Jestem za, mam tylko problem z namiotem :biggrin: w sensie brak :biggrin:

Opublikowano

OK! 8:00 Statoil Aleksandrów.

Toschie pisał, że ma namiot 6cio osobowy. Ja mam małą dwójkę dla siebie i dla wife więc niestety...

Opublikowano

Spakowany, gotowy, Woodstock Tour Start ;) Do zobaczenia jutro na stacji,. Jak by co podaje jeszcze raz nr gdybysmy nie mogli sie znalesc. 506740011 Adam. Do zobaczenia ;) Jezdzi sie po to zeby zyc, zyje sie po to zeby jezdzic :biggrin:

Opublikowano

@STIG ja mam namiot dwu osobowy to jak coś to weź sobie jakiś śpiwór i karimatę (wedle uznania) i przenocujesz u mnie...

tylko nie ręczę za ten namiot bo kupiony w markecie za 49zł ;)

Opublikowano

zawsze można się przespać pod pokrowcem na moto :decayed:

Opublikowano

Dobre dobre. Tak juz tez spalem ale tylko 2 godzinki a obudzilem sie taki polamany ze szok. No to mam nadzieje ze Woodstock bedzie udany. Widze zgrana ekipe i dobre nastroje :biggrin: Jeszcze pytanie czy lecimy autostrada czy nie?

Opublikowano

Jestem na nie. Ewentualnie można jakiś odcinek pokonać. Jutro rano ustalimy detale...

Dla mnie jazda autostradowa na dłuższą metę jest nudna i męcząca. Bandit jest z owiewka?

Opublikowano

Namiot to mam 6 osobowy wiec jak ktoś nie ma to odstąpię miejsca.

Autostrada, no powiem tak nudy panowie i nic więcej, a koszta wzrastają trochę.

Jeżeli już to odcinek należący do GDDiAK( czy jak to sie pisze) bo jest dlugi i tani za auto płaci się 10 PLN.

Może być Statoil ważne, aby się wyłapać.