Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Woodstock Rally 2012 - 2-4 Sierpnia 2012 Roku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wiem, że do tej imprezki jest jeszcze trochę dużo czasu. Ogólne me pytanko czy Ktoś będzie reflektował na udział w tej bibie.

Kapelki jakie mają zagrać na pewno to :

- MINISTRY

- SABATON

- Machine Head

- Anti-Flag

- Hardcore Superstar

Teoretycznie też ma pojawić sie TURBO, ale jeszcze pewne nie jest.

Co do Wioski motocyklowej wjazd w tam tym roku kosztował 35pln, Moto i właściciel są obrączkowani więc też nikt nie wyjedzie innym sprzętem. Teren jest zamknięty nikt inny z poza zlotu nie wejdzie.

LwG!!!

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krawiec

11

• nocnymar29

7

• Toschie

7

• lime

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak jak napisałeś jest sporo czasu jeszcze, ale jeśli będę wolny w tych dniach to może się skuszę :DZ tego co napisałeś wynika, że w tamtym roku byłeś na Woodstock'u wiec mam pytanko co do organizacji... nie było jakiś poważnych incydentów? typu zniszczenie moto, kradzieże itp?

Opublikowano

teraz to będzie mój 5 Wood, w tam tym roku pierwszy raz na moto :)z czego co pamietam to nic sie nie było żadnych incydentów z moto. Sprzęty stoją na parkingu, a nie tak jak na większości zlotach przy namiotach, teoretycznie nikt nie wjedzie Ci do namiotu na motocyklu :P Co do kradzieży większość rzeczy była w namiocie, a kluczyki dok itp jak nie były pochowane gdzieś głęboko to trzymam je przy sobie.Najlepsze jest to na zlocie, że są PRYSZNICE darmowe (2szt rok temu, a jeszcze wcześniej była 1szt.) i czyste toytoje :)Wieczorami jak nieche się iść w tłum Woodstock'owy można obejrzeć jakieś filmidło, kawa i cherbata do oporu i jeszcze jeden posiłek dziennie.Słyszałem od kumpla który był 2lata wstecz że zagineły mu klapki i jakaś pierdułka (moim zdaniem pod wpływem promili wyeksmitował je). Ogólnie Bardzo dobrze wpominam tą wyprawe :smile:

LwG!!!

Opublikowano

to dobrze, że nic poważnego się nie stało :DMój kumpel też był kilka razy na Woodstocku bez moto i mówił, że super atmosfera :DZobaczymy jak rozwinie się sytuacja, ale jak pisałem wcześniej może się wybiorę :biggrin:

Opublikowano

Ja bym pojechałWjeżdżamy w koninie na autostrade i heja do przodu.

Opublikowano

Bocianlask - atmosfera tam jest Nieziemska :smile: mega dużo pozytywnych ludzi, Dobra muzyka alko i czego chcieć więcej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

nocnymar29 - autostrada odpada (moim zdaniem) lepsza jest droga obok i nie trzeba płacić za nią, można pozwiedzać co nieco. W zeszłym roku nie miałem na to czasu bo znajomi jechali puszka(Fiat Uno) i max prędkość u nich to 120 w porywach z górki :P więc jak ruszyliśmy z Łodzi o 7 tak dojechaliśmy 15-16 coś koło tego.

Zakładając ten temat mśyślałem bardziej o tym żeby pozbierać ludzi razem pojechać w silnej grupie pod wezwaniem i również sie razem rozbić, żebby się nie szukać po całym Woodzie :P, ale zobaczymy jak to wszystko w praniu wyjdzie :smile:

LwG!!!

Opublikowano

No to chociaż w jedną strone autostradą

Opublikowano

Zakładając ten temat mśyślałem bardziej o tym żeby pozbierać ludzi razem pojechać w silnej grupie pod wezwaniem i również sie razem rozbić, żebby się nie szukać po całym Woodzie :P, ale zobaczymy jak to wszystko w praniu wyjdzie :smile:

Dokładnie zobaczy co z tego wyjdzie... jest jeszcze sporo czasukonkretne decyzje będą pewnie u większości (u mnie również) zapadać około miesiąca przed Woodstock'iem
Opublikowano

Byłem na woodstock 4 x ale na motowoodstocku jeszcze nie :)Jeśli nic nie wypadnie to będę chętny, więcej: nawet jakby cos nie super ważnego wypadło to przełożę na korzyść tej imprezy

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Byłem na woodstock 4 x ale na motowoodstocku jeszcze nie :smile:

Jeśli nic nie wypadnie to będę chętny, więcej: nawet jakby cos nie super ważnego wypadło to przełożę na korzyść tej imprezy

Aidekk :smile: Takie podejście mi się podoba :smile:)

Nawet jak bym miał nie dostać wolnego w tym terminie, to biore L-4 lub jakieś inne zwolnienie i do przodu : :riding:

LwG!!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie duzo czasu ale i ja sie pewnie skusze bo tam jest klimat ......

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Między 2 a 4 sierpnia w Kostrzynie nad Odrą odbędzie się Przystanek Woodstock i na pewno będzie wioska motocyklowa. Jeżeli ktoś ma zamiar... można uderzyć grupką... :riding:

Edytowane przez Suchy-wolk
- post przeniesiony. (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

ja się piszę

no super, a kiedy chcesz wyjechać? bo ja jadę z plecaczkiem i planujemy wyjechać w czwartek przed południem
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

będziesz jutro w Brzezinach?

Opublikowano

Hej.

Ja też się piszę jechać motorem na woodstock :smile:

Spotkamy się na miejscu bo nikt nie będzie przeze mnie zwalniał ekipy.

Prędkość większa niż 120km/h dla mego virago nie jest wskazana :P

Opublikowano

Ja też bym pojechał.

Jaką trasą jedziecie?

Opublikowano

Ja zawsze jeździłem autkiem ale w tym roku pojadę moto. Na pewno dobrze kawałek śmignąć A2 chociaż do Konina. Ogólnie to autostradami to nie lubię śmigać ale kawałek można.

120 to rozsądny V-Max dla mojego sprzętu

Opublikowano

ilu nas i kiedy o której start z Łodzi ?

Opublikowano

Proponuje w czwartek od rana

Opublikowano

Ogólnie trasa ma 400 km czyli pewnie jakies 7 godzin jazdy.

Jak wyglada kwestia żarcia? Brać ze sobą czy tam jest jakaś wyżera?

Namiot mam 6 osobowy lekki i na motor. Więc potrzebuję jedynie spiworu bo moj się gdzieś zapodział.

Opublikowano

Ja chętny.

Kto ma pożyczyć spiwór?

To ja szykuję już motor i sakwy.

Trasa lepiej bez A2 wyjdzie taniej i mniej nudno.

Wyjazd chyba pewni o 8:00 w czwartek. Proszę o propozycję miejscówki startu.

Opublikowano

Zgadzam sie. Zgierz McDonald`s?

albo inaczej... A jak jedziemy? Bo jezeli omijamy A2 to może widzimy się w Aleksandrowie, potem 72 na Konin,

dalej 92 aż do miejscowości Pniewy i dalej 24 i 22 i jesteśmy w Kostrzynie

370 kilosków i 6 godzin jazdy + przerwy na rozprostowanie nóg to 7 godzin jak nic + kilku kilometrowy korek przed Kostrzynem... ale akurat z tym to nie taki wielki problem

A zapasowego worka nie będę miał