koles Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 To był mój pierwszy zlot. W zeszłym tygodniu przypadkowo poznałem starszą użytkowniczkę Drag Stara na rynku Konstantynowskim. Ta opowiedziała mi o zlocie z 8-go w Parzęczewie. Zdziwiłem się że na forum nie było info , ale co tam. Poszperałem w necie i doczytałem się, że 15.08 można się spotkać w Widawie. Decyzja i w drogę. Trasa na miejsce docelowe to szybki i wygodny przelot. Dotankowanie na miejscowej stacji i można było dołączyć do ruszającej kolumny. Dobrze zabezpieczona i obstawiona przez widzów Na terenie zlotu punkty gastronomiczne + handlowy z koszulkami itp. Były konkursy , pokazy i występy. Zgodnie z plakatem reklamowym. I było za***iście tylko ta pogoda..... Spłatała figla. Wytrzymałem do 20:00. Intuicja kazała wyjechać wcześniej ale oczywiście jakoś tak zeszło. Pierwszych kilka kilometrów wracało się ok. Ale w okolicy Pruszkowa rozpętała się masakryczna burza. Na przystanku autobusowym dało się zmieścić trzy motocykle + jeden rowerzysta i poznać nowych ludzi. W sumie 10 osób hihi. Pozdrawiam wszystkich. Lało jak ...... . Ale ile można tak siedzieć i gadać ? O ! "Już prawie nie pada " ; i dalej w drogę.) W sumie w czasie powrotu to rozmyślałem głównie o klatce Faradaya i zastosowaniu jej w logiczny sposób na moto. Ale jakoś wróciłem skoro to pisze. Szukam info o kolejnych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi