ppiotrek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam, Chcę się wybrać na wycieczkę jednak ze względu na pogodę, wiem, że w swoich spodniach się ugotuję. Czy ochraniacze na kolana to dobry pomysł? Czy ktoś z Was miałby może takie ochraniacze pożyczyć za kaucję, żeby pośmigać i zobaczyć jak to jest? Pozdrawiam! 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Ochraniacz na przede wszystkim chronić, a nie zapewniać komfort termiczny. W rozbudowanych, czytaj porządnych ochraniaczach będzie też gorąco. No chyba że planujesz krótkie spodenki + ochraniacze... Zapraszam do mnie Dostaniesz ochraniacze na testy, w zastaw możesz zostawić u mnie swoją dziewczynę Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Naczelny Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wg mnie zamiast ochraniaczy, poszukaj sobie spodni z meshu Jeżdżę w takich cały czas, jak było trzydzieści pare stopni to pociłem się tylko na dłuższych światłach, ale zaraz po ruszeniu bajka 0 Cytuj
ppiotrek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Pomyślałem też o zakupie Knox Flex Lite Knee, takie pod portki... Co myślicie? Dawid, dzięki, ale dziewczyna mnie nie opuści 0 Cytuj
Przemmo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Również polecam mesh, ja kupiłem Rebelhorn w Metro na Wrocławskiej (pozdrowienia ) i dają radę (a mają 2 podpinki, osobno na wiatr i deszcz, więc bardzo uniwersalne). No i zdecydowanie lepsza ochrona niż same ochraniacze... 1 Cytuj
ppiotrek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) A podajcie przykład jakiś konkretny Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez ppiotrek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Mogę Ci pożyczyć do testu ochraniacze Adrenaline MX Pro... używane z 10-12 x. Już nie używam bo jakoś wygodniej mi w jeansach motocyklowych. Jeśli będziesz zadowolony z użytkowania to z pewnością jakoś się dogadamy Masz link poglądowy: http://www.moto-tour.com.pl/product-pol-68022-ochraniacz-kolan-ADRENALINE-MX-PRO-kolor-czarny-carbon-na-dwoch-zawiasach.html?gclid=Cj0KEQjwo7auBRCOtoqn_s-G7aMBEiQAxArNrJ716kvqF1cnICAAL3m5PgslpmFO7MUvDL-h93_9XNkaAoyU8P8HAQ Jakby co numer telefonu masz w moim profilu. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi