ppiotrek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam, Chcę się wybrać na wycieczkę jednak ze względu na pogodę, wiem, że w swoich spodniach się ugotuję. Czy ochraniacze na kolana to dobry pomysł? Czy ktoś z Was miałby może takie ochraniacze pożyczyć za kaucję, żeby pośmigać i zobaczyć jak to jest? Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Ochraniacz na przede wszystkim chronić, a nie zapewniać komfort termiczny. W rozbudowanych, czytaj porządnych ochraniaczach będzie też gorąco. No chyba że planujesz krótkie spodenki + ochraniacze... Zapraszam do mnie Dostaniesz ochraniacze na testy, w zastaw możesz zostawić u mnie swoją dziewczynę Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wg mnie zamiast ochraniaczy, poszukaj sobie spodni z meshu Jeżdżę w takich cały czas, jak było trzydzieści pare stopni to pociłem się tylko na dłuższych światłach, ale zaraz po ruszeniu bajka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiotrek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Pomyślałem też o zakupie Knox Flex Lite Knee, takie pod portki... Co myślicie? Dawid, dzięki, ale dziewczyna mnie nie opuści 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Również polecam mesh, ja kupiłem Rebelhorn w Metro na Wrocławskiej (pozdrowienia ) i dają radę (a mają 2 podpinki, osobno na wiatr i deszcz, więc bardzo uniwersalne). No i zdecydowanie lepsza ochrona niż same ochraniacze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiotrek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) A podajcie przykład jakiś konkretny Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez ppiotrek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Mogę Ci pożyczyć do testu ochraniacze Adrenaline MX Pro... używane z 10-12 x. Już nie używam bo jakoś wygodniej mi w jeansach motocyklowych. Jeśli będziesz zadowolony z użytkowania to z pewnością jakoś się dogadamy Masz link poglądowy: http://www.moto-tour.com.pl/product-pol-68022-ochraniacz-kolan-ADRENALINE-MX-PRO-kolor-czarny-carbon-na-dwoch-zawiasach.html?gclid=Cj0KEQjwo7auBRCOtoqn_s-G7aMBEiQAxArNrJ716kvqF1cnICAAL3m5PgslpmFO7MUvDL-h93_9XNkaAoyU8P8HAQ Jakby co numer telefonu masz w moim profilu. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi