Buziak Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam was serdecznie kieruję do was moja wielką prośbę otóż mój kuzyn podróżuje bardzo dużo po Świecie średnio od 4 do 6 razy w roku gdzieś wyjeżdża. Na Facebooku założył stronę temu poświęconą gdzie zamieszcza nowinki z danego zakątka ziemi oraz zdjęcia. Gdy nie będzie to dla was problemem proszę o zjalkowanie tego FB który sie mieści w linku poniżej, jest to dla mnie bardzo ważne bo jesteśmy zżytą rodziną i nawzajem sobie pomagamy jak możemy. Dodam że większość zdjęć jest jego autorstwa, nie ma nic kopiowanego z internetu. https://www.facebook.com/biletzpodrozy?fref=ts Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 super zdjęcia:) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
chylon Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Faktycznie super zdjęcia i polubiłem stronkę 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Kovalchuck Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No i masz mojego lajka. zdjęcia faktycznie zacne 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
grilmaz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Trzeba przyznać, że ma chłopak talent Dobre zdjęcia 0 Cytuj
Naczelny Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Polajkowane też staram się trochę latać po świecie, tylko z dniami wolnymi cienko a widzę troche świata zwiedził 0 Cytuj
Zet Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Chyba już stary jestem, kompletnie do mnie nie dociera idea Facebooka. To znaczy rozumiem mniej więcej zasadę działania i jakieś korzyści z tego płynące ale czasem zastanawiam się jak udało mi się tyle lat podróżować po świecie z aparatem nie mając konta na twitterach, instagramach i innych fejsach... Nie żebym negował współczesność i jej prawa. Po prostu dumam ile w tym wszystkim marketingu firm zainteresowanych posiadaniem milionów użytkowników (i ich danych), a ile rzeczywistej potrzeby na przykład osób chcących znaleźć sponsora kolejnych wyjazdów. Dla porządku dodam, że dalej podróżuję i mam zamiar szczery zarazić tym wszystkie dzieci - swoje i znajomych \ A koledze podróżnikowi życzę wytrwałości i ciekawych kadrów Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Zet (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA
Naczelny Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Facebook jest o tyle fajny że lajkujesz sobie jakieś strony które mniej lub bardziej Cie interesują i później wyświetla się to u Ciebie na ekranie bez odwiedzania miliona stron. Większość strony pewnie prowadzona bardziej jako hobby, ale te z dużą oglądalnością to wiadomo, mogą przemycać sobie jakieś treści reklamowe za które mają hajsy czy też promować swój kanał youtube itd;) 0 Cytuj
Irek30 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Eh, tylko pozazdrościć takich wojaży. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi