Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Bilet Z Podróży

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam was serdecznie kieruję do was moja  wielką prośbę  otóż  mój kuzyn  podróżuje  bardzo dużo po Świecie średnio  od 4 do 6  razy w roku gdzieś wyjeżdża. Na Facebooku założył  stronę temu poświęconą gdzie  zamieszcza   nowinki z danego zakątka ziemi oraz zdjęcia.   Gdy nie będzie to dla was problemem proszę o zjalkowanie tego FB  który sie  mieści w linku poniżej,  jest to dla mnie bardzo ważne bo jesteśmy zżytą rodziną i nawzajem sobie pomagamy jak możemy.  Dodam że większość  zdjęć jest jego autorstwa, nie ma nic kopiowanego z internetu.  

https://www.facebook.com/biletzpodrozy?fref=ts

Edytowane przez LeiTo (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

super zdjęcia:)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i masz mojego lajka. zdjęcia faktycznie zacne :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Trzeba przyznać, że ma chłopak talent :smile: Dobre zdjęcia

Opublikowano

Polajkowane :smile:  też staram się trochę latać po świecie, tylko z dniami wolnymi cienko ;) a widzę troche świata zwiedził :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Chyba już stary jestem, kompletnie do mnie nie dociera idea Facebooka. To znaczy rozumiem mniej więcej zasadę działania i jakieś korzyści z tego płynące ale czasem zastanawiam się jak udało mi się tyle lat podróżować po świecie z aparatem nie mając konta na twitterach, instagramach i innych fejsach... Nie żebym negował współczesność i jej prawa. Po prostu dumam ile w tym wszystkim marketingu firm zainteresowanych posiadaniem milionów użytkowników (i ich danych), a ile rzeczywistej potrzeby na przykład osób chcących znaleźć sponsora kolejnych wyjazdów. Dla porządku dodam, że dalej podróżuję i mam zamiar szczery zarazić tym wszystkie dzieci - swoje i znajomych  :smile:\

A koledze podróżnikowi życzę wytrwałości i ciekawych kadrów :smile:

Edytowane przez Zet (wyświetl historię edycji)

KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA

Opublikowano

Facebook jest o tyle fajny że lajkujesz sobie jakieś strony które mniej lub bardziej Cie interesują i później wyświetla się to u Ciebie na ekranie bez odwiedzania miliona stron. Większość strony pewnie prowadzona bardziej jako hobby, ale te z dużą oglądalnością to wiadomo, mogą przemycać sobie jakieś treści reklamowe za które mają hajsy  czy też promować swój kanał youtube itd;)