Buziak Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam was serdecznie kieruję do was moja wielką prośbę otóż mój kuzyn podróżuje bardzo dużo po Świecie średnio od 4 do 6 razy w roku gdzieś wyjeżdża. Na Facebooku założył stronę temu poświęconą gdzie zamieszcza nowinki z danego zakątka ziemi oraz zdjęcia. Gdy nie będzie to dla was problemem proszę o zjalkowanie tego FB który sie mieści w linku poniżej, jest to dla mnie bardzo ważne bo jesteśmy zżytą rodziną i nawzajem sobie pomagamy jak możemy. Dodam że większość zdjęć jest jego autorstwa, nie ma nic kopiowanego z internetu. https://www.facebook.com/biletzpodrozy?fref=ts Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 super zdjęcia:) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Faktycznie super zdjęcia i polubiłem stronkę 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zalajkowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No i masz mojego lajka. zdjęcia faktycznie zacne 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grilmaz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Trzeba przyznać, że ma chłopak talent Dobre zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Polajkowane też staram się trochę latać po świecie, tylko z dniami wolnymi cienko a widzę troche świata zwiedził 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Chyba już stary jestem, kompletnie do mnie nie dociera idea Facebooka. To znaczy rozumiem mniej więcej zasadę działania i jakieś korzyści z tego płynące ale czasem zastanawiam się jak udało mi się tyle lat podróżować po świecie z aparatem nie mając konta na twitterach, instagramach i innych fejsach... Nie żebym negował współczesność i jej prawa. Po prostu dumam ile w tym wszystkim marketingu firm zainteresowanych posiadaniem milionów użytkowników (i ich danych), a ile rzeczywistej potrzeby na przykład osób chcących znaleźć sponsora kolejnych wyjazdów. Dla porządku dodam, że dalej podróżuję i mam zamiar szczery zarazić tym wszystkie dzieci - swoje i znajomych \ A koledze podróżnikowi życzę wytrwałości i ciekawych kadrów Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Zet (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Facebook jest o tyle fajny że lajkujesz sobie jakieś strony które mniej lub bardziej Cie interesują i później wyświetla się to u Ciebie na ekranie bez odwiedzania miliona stron. Większość strony pewnie prowadzona bardziej jako hobby, ale te z dużą oglądalnością to wiadomo, mogą przemycać sobie jakieś treści reklamowe za które mają hajsy czy też promować swój kanał youtube itd;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek30 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Eh, tylko pozazdrościć takich wojaży. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi