mierzniak Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 w ten weekend sporo jeździłem swoją hondą, wiadomo weekend blisko 30 stopni,ja jednak w kurteczce, a mimo to przewiało mnie, nie mogę skręcić głową i plecy bolą, byłem bylem u lekarza potwierdził,że to przez te przejażdżki... miał już ktoś wcześniej podobną sytuacje? jak się przed tym chronić, bo przecież przy takiej temp.nie założy się pełnego kombi z kołnierzem czy coś... może miał ktoś inne podobne dolegliwości...? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro1975 Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Nie dopuścić do spocenia się i wyjazdu w traskę. To podstawowa zasada. Pomóc może dobra odzież termo. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Nigdy... ale tak jak Jaro słyszałem, że dobre są ciuchy termoaktywne, bo pot szybko wysycha i nie przewieje Ci mokrych pleców. Ja zawsze jeżdżę w termoaktywnych. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mierzniak Posted August 4, 2015 Author Report Share Posted August 4, 2015 dzięki za radę , muszę w takim razie poszukać jakiegoś ubrania termo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Często tak mam, jak się zgrzeję w offie, a potem ruszam spocony. Super uczucie, chłodny wiaterek, rewelacja. Tylko potem 3 dni robocop. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteklodz Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 po X latach na 2oo nawet nie trzeba wychodzić z domu żeby przepowiedzieć pogodę na następny dzień 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 mam kumpla co podnosi mnie za głowę i po dwudziestu minutach łażę normalnie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Nie ma takiej odzieży termo co poradzi sobie z temp. 46 w słońcu, i tak będziesz mokry u tak, jak mnie sztyngiel jakiś łapie to zapodaje sobie do mięśniową dawkę dicloreum i jestem jak nowy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts