mierzniak Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 w ten weekend sporo jeździłem swoją hondą, wiadomo weekend blisko 30 stopni,ja jednak w kurteczce, a mimo to przewiało mnie, nie mogę skręcić głową i plecy bolą, byłem bylem u lekarza potwierdził,że to przez te przejażdżki... miał już ktoś wcześniej podobną sytuacje? jak się przed tym chronić, bo przecież przy takiej temp.nie założy się pełnego kombi z kołnierzem czy coś... może miał ktoś inne podobne dolegliwości...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie dopuścić do spocenia się i wyjazdu w traskę. To podstawowa zasada. Pomóc może dobra odzież termo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nigdy... ale tak jak Jaro słyszałem, że dobre są ciuchy termoaktywne, bo pot szybko wysycha i nie przewieje Ci mokrych pleców. Ja zawsze jeżdżę w termoaktywnych. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzniak Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 dzięki za radę , muszę w takim razie poszukać jakiegoś ubrania termo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Często tak mam, jak się zgrzeję w offie, a potem ruszam spocony. Super uczucie, chłodny wiaterek, rewelacja. Tylko potem 3 dni robocop. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 po X latach na 2oo nawet nie trzeba wychodzić z domu żeby przepowiedzieć pogodę na następny dzień 1 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 mam kumpla co podnosi mnie za głowę i po dwudziestu minutach łażę normalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie ma takiej odzieży termo co poradzi sobie z temp. 46 w słońcu, i tak będziesz mokry u tak, jak mnie sztyngiel jakiś łapie to zapodaje sobie do mięśniową dawkę dicloreum i jestem jak nowy 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi