viayo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam Skradziono w niedziele 02.08 wyzej wymieniona Ninje , numer rejesracji KNS VC 32, VIN JKAZX4P198A037413, rok 2008 Zaparkowana na rogu karolewskiej i lakowej Zolta jaskrawa , rzuca sie naprawde w oczy Dlugo sie nia nie nacieszylem. Bede wdzieczny za wszelka pomoc Adam Niestety nie moge zadnego pliku juz dodac tutaj ale zdjecia sa na forum - superbee - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jakaś menda ... mam nadzieję, że wszystko zakończy się dobrze !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 http://www.scigacz.pl/Co,zrobic,kiedy,ktos,ukradnie,ci,motocykl,23004.htmlMoże artyukuł w jakiś sposób ułatwi zorganizowanie poszukiwań. Oby udało się odzyskać! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zawinęli ci ją z pod bloku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Widzialem ja jak stala 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Na FB zauważyłem nieciekawą wiadomość, po moto poznałem od razu. Mam nadzieję, że maszyna szybko się znajdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pod firma stala 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jak w biały dzień to musiał ktoś widzieć nie ma bata... Pewnie na busa ją władowali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Leciałem tamtędy wczoraj po 21 jeszcze stała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Krotko po 22 jeszcze ktos ja tam widzial. O 23 juz jej nie bylo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 miałeś jakieś zabezpieczenia typu blokada na tarczy, jakiś łańcuch lub immobiliser ew alarm z czujnikiem ruchu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Często tamtędy jeżdżę,twoja była ta ciemno czerwona starsza bo też tam stała ? na przyszłość polecam parking masz na rogu strzelców i struga sam tam trzymam moto Oby się znalazła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ta zolta byla moja, czerwona ace i niebieski srtom od chlopakow z firmz tez Ironia losu, alam dzisiaj w paczce przyszedl chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 widzieli że na zagramanicznych blachach stoi wiec na 100% nie ma ubezpieczenia, porozglądaj się czy gdzieś może jakaś kamera na rogu sie nie znajdzie. Powodzenia i współczuje 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 bankowo ktoś już wcześniej się przymierzał i patrzył czy nie ma alarmu, jak zabezpieczona itd Może gdzieś jest jakieś nagranie z typami kręcącymi się podejrzanie w okolicy... Może też być nagranie busa gdzieś bliżej lub dalej w okolicy. Pewnie pójdzie na części, ale mam nadzieję że się znajdzie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Kamery sa. Pytanie czy policja z nich skorzysta ....w miare szybko. Twierdze ze nie ale obsm sie mylil. Porozwieszalismi kartki w okolicy .. Moze ktos cos widzial podejrzanego Mam prosbe , czy moglby ktos umiescic rowniez moj anons na http://forum.motocyklistow.pl.... Czekam od rana na rejestracje Z gory dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dodane Motocykl bardzo rzuca się w oczy wiec rozglądałbym się na allegro za częściami od niej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzieki, allegro olx i gratki sa trzepane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tak samo na fejsie zauważyłem i skojarzyłem. Oby sie kawa odnalazła. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Rozpisalem sie gdzie moglem Dodane Motocykl bardzo rzuca się w oczy wiec rozglądałbym się na allegro za częściami od niej. Dzieki ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie przestawaj zaglądać po części nawet za miesiąc, czy dłużej. złodziej pewnie zdaje sobie sprawę że szukasz części, więc jeśli jej nie puścił za granicę, to przeczeka troche żeby aż tak ciepłego towaru nie sprzedawać. do serwisów na necie dodałbym jeszcze giełdę niedzielną i motoweteran 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi