Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy na 14 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - więcej informacji tutaj.

14 uro uro.png

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy dobry dział wybrałem, piszę, ponieważ potrzebuję informacji czy pod koniec sierpnia, ew. jeszcze we wrześniu będzie organizowany zlot Motocyklowy w okolicach łodzi?

Taki zlot, jest mega frajdą, dla mnie jak i dla Partnerki, więc postanowiłem paść na kolana właśnie na takim zlocie:P

Tak.. Oświadczyny przy setkach motocyklistów :biggrin: Dla mnie trema, lecz myślę że sobie poradzę.

Więc, baardzo was proszę o jakieś informacje dotyczące bliskich zlotów. Z góry dziękuję !

Lewa.!

Motocykle

Romet Ogar 200/205

Kingway Neken 50ccm3/80

Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz)

Honda CBR 600 F1/F2

GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3

YAMAHA TZR 50 / 90

ZIPP PRO XT 50 / 140

Opublikowano

Jakby nic się nie znalazło zawsze zostaje moto weteran bazar 12-13 wrzesień ☺

A na poważnie ostatnio ktoś wrzucałem fajny kalendarz imprez więc poszperaj jeśli nikt nic nie napisze.

Opublikowano

Zawsze jeśli nic nie będzie w terminie możesz ładnie poprosić a jestem pewien, że w podanym przez Ciebie dniu i o podanej godzinie (i na takie wydarzenie :smile: ) w konkretne miejsce może zwalić się spora grupa i w ryku silników, gwizdów i braw możesz zrobić to co zamierzasz :smile:

Opublikowano

Lub podjechać na czwartkowego spota i tam to zrobić 

Też jest to dobre rozwiązanie

Opublikowano

Kolega sobie wymyślił zlot, więc tego sie trzymajmy :smile:

Spojrzałem w kalendarz zlotów i jedyny na naszym terenie jest mini zlot w Chropach, napewno to nic nikomu nie mówi :smile:

Ale 5 września masz w Kleszczowie Red Bull 111 Megawatt, napewno bedzie wiele maszyn

Opublikowano

Zawsze jeśli nic nie będzie w terminie możesz ładnie poprosić a jestem pewien, że w podanym przez Ciebie dniu i o podanej godzinie (i na takie wydarzenie :smile: ) w konkretne miejsce może zwalić się spora grupa i w ryku silników, gwizdów i braw możesz zrobić to co zamierzasz :smile:

Wlasnie, zaplanuj cos rzuc haslo, przyjedziemy:-)

Kolega sobie wymyślił zlot, więc tego sie trzymajmy :smile:

Spojrzałem w kalendarz zlotów i jedyny na naszym terenie jest mini zlot w Chropach, napewno to nic nikomu nie mówi :smile:

Ale 5 września masz w Kleszczowie Red Bull 111 Megawatt, napewno bedzie wiele maszyn

racja, to zarabista impreza bedzie, media tez, chlopie to jest megazlot:-) jesli masz to zrobic to tam:-)

Opublikowano

Myślę że czwartkowe spotkanie, ew, bardzo ładnie Was poproszę w konkretnym dniu w konkretnym miejscu :biggrin: hehe :biggrin:

Bardzo miło byłoby gdyby to wszystko wypaliło :biggrin: i bylibyście :biggrin:

Najgorsze jest to że nie mogę się jakoś wyjątkowo ubrać :biggrin: 

a póki nie mamy strojów na motocykl to musimy w ciuszkach :smile:

Motocykle

Romet Ogar 200/205

Kingway Neken 50ccm3/80

Honda CBR 600 F1/F2

YAMAHA TZR 50 / 90

ZIPP PRO XT 50 / 140

Opublikowano

Tylko jeśli będziesz podawał termin to pamiętaj żeby tak z tydzień wcześniej .... coby się naszykować :smile:

Opublikowano

Dam na pewno znać wcześniej, bo chciałbym aby to było 10 września, ew. wcześniej, jeszcze zobaczę, bo najpierw chcę nowe plastiki pomalować i zamontować na cbrkę, żeby siary nie było :biggrin:

Motocykle

Romet Ogar 200/205

Kingway Neken 50ccm3/80

Honda CBR 600 F1/F2

YAMAHA TZR 50 / 90

ZIPP PRO XT 50 / 140