szerszung Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Czy w Łodzi znajdę kamizelkę odblaskową z napisem Polska w kolorze żółtym? Chciałbym przymierzyć i dobrać rozmiar i oczywiście kupić ☺ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Proszę leniwcu,np.tu jest http://sklep.metroracing.pl/przeciwdeszczowa-ochronna/743-biketec-kamizelka-odblaskowa.html 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyd Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Nie polecam takiej z linku, mam bardzo podobną tylko bez napisów, za tę cenę lepiej weź coś z lepszym zapięciem i regulacją niż rzepy. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerszung Posted July 31, 2015 Author Report Share Posted July 31, 2015 I po to właśnie coś takiego napisałem. ... w każdym bądź razie dziękuję! Idąc tropem Leniwca po co tyle działów i tematów skoro wszystko można znaleźć na innych stronach. ... Dziękuję bardzo za odpowiedź. LWG 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 za tę cenę lepiej weź coś z lepszym zapięciem i regulacją niż rzepy. Też jestem tego zdania,ale już sobie dalej coś wygrzebie Dziękuję bardzo za odpowiedź. No problem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyd Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Też jestem tego zdania,ale już sobie dalej coś wygrzebie O to chodzi, że nie tak łatwo znaleźć porządną kamizelkę, na motocykl, a nie dla drogowców, na miejscu, jeszcze z napisem. Moim zdaniem temat jak najbardziej ma sens, bo sam jestem ciekawy, a sprawdzałem już aledrogo i strony znanych mi sklepów. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 (edited) Znam przypadek kiedy naszywka "Polska" roz.....liła kamizelkę, Edited July 31, 2015 by Pit71 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Mam taka kamizelki kupiona w przepływie szału zakupowego na motobazarze ,porady: zapięcie z boku na rzępy i z przodu ekspres sie sprawdzają ale uwaga taśmy odblaskowe muszą byś z atestem ja niestety kupiłem bez i w dzień jest mega widoczna natomiast w nocy bardzo słabo .Napis Polska to genialna zagrywka socjotechniczna barrddzzoo polecam he he ale najważniejsze są taśmy z atestem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Mam taka kamizelki kupiona w przepływie szału zakupowego na motobazarze Cieszyć się z takiej kamizelek kupionych tam,wszyscy my.k**wa wali mnie czy ktoś pisze z telefonu,dupafonu,czy z klawiatury,ale chciałbym przeglądać to forum bez translatora Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts