szerszung Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 Czy w Łodzi znajdę kamizelkę odblaskową z napisem Polska w kolorze żółtym? Chciałbym przymierzyć i dobrać rozmiar i oczywiście kupić ☺ 0 Cytuj
Pit71 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 Proszę leniwcu,np.tu jest http://sklep.metroracing.pl/przeciwdeszczowa-ochronna/743-biketec-kamizelka-odblaskowa.html 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
floyd Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 Nie polecam takiej z linku, mam bardzo podobną tylko bez napisów, za tę cenę lepiej weź coś z lepszym zapięciem i regulacją niż rzepy. 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 I po to właśnie coś takiego napisałem. ... w każdym bądź razie dziękuję! Idąc tropem Leniwca po co tyle działów i tematów skoro wszystko można znaleźć na innych stronach. ... Dziękuję bardzo za odpowiedź. LWG 0 Cytuj
Pit71 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 za tę cenę lepiej weź coś z lepszym zapięciem i regulacją niż rzepy. Też jestem tego zdania,ale już sobie dalej coś wygrzebie Dziękuję bardzo za odpowiedź. No problem 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
floyd Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 Też jestem tego zdania,ale już sobie dalej coś wygrzebie O to chodzi, że nie tak łatwo znaleźć porządną kamizelkę, na motocykl, a nie dla drogowców, na miejscu, jeszcze z napisem. Moim zdaniem temat jak najbardziej ma sens, bo sam jestem ciekawy, a sprawdzałem już aledrogo i strony znanych mi sklepów. 0 Cytuj
Pit71 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Znam przypadek kiedy naszywka "Polska" roz.....liła kamizelkę, Edytowane 31 Lipca 2015 przez Pit71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Robcio Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Mam taka kamizelki kupiona w przepływie szału zakupowego na motobazarze ,porady: zapięcie z boku na rzępy i z przodu ekspres sie sprawdzają ale uwaga taśmy odblaskowe muszą byś z atestem ja niestety kupiłem bez i w dzień jest mega widoczna natomiast w nocy bardzo słabo .Napis Polska to genialna zagrywka socjotechniczna barrddzzoo polecam he he ale najważniejsze są taśmy z atestem 0 Cytuj
Pit71 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Mam taka kamizelki kupiona w przepływie szału zakupowego na motobazarze Cieszyć się z takiej kamizelek kupionych tam,wszyscy my.k**wa wali mnie czy ktoś pisze z telefonu,dupafonu,czy z klawiatury,ale chciałbym przeglądać to forum bez translatora Pozdrawiam 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Rekomendowane odpowiedzi