wisniamotors Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Cześć wszystkim !Jestem Magda i pochodzę z Trójmiasta Pasja do motocykli towarzyszy mi od najmłodszych lat, ale legalnie jeżdżę od 5 Aktualnie jeżdżę na suzuki sv 650s w malowaniu custom painting.Razem z chłopakiem prowadzimy duży warsztat motocyklowy w Gdyni!Oprócz tego mogę się pochwalić, że razem z drugą połową zbudowaliśmy motocykl do ¼ mili gsx 1400 turbo nitro.Dodatkowo prowadzę swój fanpage, gdzie własnoręcznie robię bransoletki wyglądające jak łańcuch motocyklowy Wszystkich gorąco pozdrawiam i życzę udanego sezonu ! Edytowane 23 Lipca 2015 przez wisniamotors (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Siemanko sv jak miło 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Lancet Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Czołem dla Trójmiasta! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
AgaJaga Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Siemano będzie gdzie latać w weekendy 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Cześć wiśnia Jak będę w 3miescie to może odwiedzę przy okazji a bywam tam często, odwiedzając sister (przy Świętojańskiej), lub grając na kortach przy bulwarze Daj jakiegoś linka na fanpage, chętnie obejrzę łańcuszki. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Bliźniak Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
chylon Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 powitać koleżankę z trójmiasta 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rekomendowane odpowiedzi