Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 18 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Juz nawet jest moj blok https://go.toya.net.pl/25/13758 7 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Dzisiaj dwie nastepne na widzewie Ostre tempo chlopaki narzucili Edytowane 27 Lipca 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zaraz się pojawią nakierowane na sypialnie w domach Póki co działają całkiem sprawnie, jak będzie przejazd większej grupy FŁM np.estakadą to od razu można zgrać materiał video "prawie" z lotu ptaka 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Mak na chojnach tez juz jest "na celowniku" https://go.toya.net.pl/25/13758/44441375822/play Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Up https://go.toya.net.pl/25/13758/44441375827/play Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nastepna Tym razem Doły https://go.toya.net.pl/25/13758/44441375827/play 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nastepna Tym razem Doły https://go.toya.net....4441375827/play Super, jeżdżę tam codzinnie, ciekawe czy da się jakieś nagrywanie ustawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jeśli będziesz chciał pokazać się komuś, to pamiętaj o prawie 30 sekundach opóźnienia w stosunku do rzeczywistości - przetestowałem na Kurczakach 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jak tak dalej pójdzie, to będzie lepszy monitoring niż policji... 1 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dobra rzecz .można lukac czy na placu chłopaku na moto stoją.Teraz tylko czekać jak na Dell'u zamontuja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Bulba, a czemu tak wątek kamerek śledzisz? Mam Ci zmienić ksywkę na 'podglądacz'? Ja stawiam na sprawdzone rozwiązania i nowoczesne technologie: 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 "Bulba, a czemu tak wątek kamerek śledzisz?" Nie sledze watku tylko kamerki Zawsze jak mam watpliwosci co do pogody, to jeden rzut oka na kamery retkinskie i wiem ze np. przez najblizsze pol h nie bedzie padac 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zawsze jak mam watpliwosci co do pogody, to jeden rzut oka na kamery retkinskie i wiem ze np. przez najblizsze pol h nie bedzie padac Ah ta technologia, a gdyby tak po prostu przez okno wyjrzeć? A poważnie - fajna aplikacja Aix Weather - dodaje widżet na głównym ekranie fona na którym się wyświetla % szansa na deszcz na najbliższe kilka godzin, polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Kamerki internetowe to fajna sprawa, kiedyś na jakiejś stronie australijskiej można było przez minutę sterować z własnego kompa kamerką w Sydney przy operze - fajna była zabawa on-line, ale wątek zniknął - to się chyba nazywało "the Rocks, Sydney". A można się było z kimś umówić pod operą, żeby pomachał 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dwie nowe na pietrynie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dobry temat Bulba nawet nie wiedziałem że coś takiego Toya robi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmar Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Cześc, Jeżeli ktoś z Was ma fajny widok na skrzyżowania w Łodzi ze swojego okna, albo balkonu niech da znać. Warunek do spełnienia to TOYA w budynku, a najlepiej w mieszkaniu. Jako ciekawostka dziś wróciła kamera na rondo Solidarności. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja man. A komu mam dac znac? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benju1 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Sorry że teraz a czy kamerki nagrywają bo jaki\s pacan uderzył w Hondę motor .(cały zarysowany) i odjechał, chciałbym zobaczyć kto to był. Na sklepach kamerki same atrapy . Toya dokładnie monitoruje to miejsce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi